Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Lopesan Costa Meloneras (incl. 3xMeloneras og 2xMaspalomas)

Lopesan Costa Meloneras (incl. 3xMeloneras og 2xMaspalomas)

Sæson:

 

Golfpakke inkluderet:
3 x Meloneras
2 x Maspalomas
Golfshuttle

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Stort og dejligt – ferie på 1. klasse
Velkommen til et reelt 1. klasses resort og et af de største på øen. På Lopesan Costa Meloneras har du alt, hvad der skal til for at have en virkelig behagelig ferie. Hotellet er smagfuldt indrettet, og man lægger stor vægt på service. Hotellet er omgivet af en stor have med masser af grønne områder og flere poolområder. Hovedpoolen er et stort og flot infinitybasin. Der er også tre mindre pools, børnepool og jacuzzi. Alle disse (undtagen hovedpoolen) opvarmes i november-marts.

Hotellet har også et stort spa-afdeling, og endvidere er der barer, første klasses restauranter, fitness, minigolf, bordtennis, og et underholdningsteam arrangerer træning og underholdning i løbet af dagen. I tilknytning til hotellet er der et kasino (18 år aldersgrænse). Nogle aktiviteter / faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Rummelige, komfortable og klassisk indrettede standardværelser for to personer med mulighed for en ekstra seng.
Alle værelser har to separate senge, telefon, satellit-tv, marmorgulve, minibar (mod betaling) og stor balkon eller terrasse.
Badeværelserne har badekar, bruser, hårtørrer og toilet. Alle værelser er røgfrie.
Der er seks handikap-venlige værelser på anmodning (badeværelsesdør er 80 cm bred), og to af hotellets swimmingpools har elevator for handikappede).

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Øvrigt
By/turistområde med trafik, folkeliv og hotellets underholdning kan virke forstyrrende. Bygget i 2000. I alt 1136 værelser. Konferencefaciliteter. ATM (hæveautomat) til rådighed på resortet. Gratis trådløs internet i lobbyen og mod tillæg på værelserne. Poolhåndklæder kan lånes mod tillæg. Safetybox på værelset mod tillæg, klimaanlæg inkluderet. Hotellet tillader ikke mænd med shorts på om aftenen, man skal generelt være pænt klædt på. Hotellet arrangerer transport til golfbanerne Meloneras Golf og Maspalomas. På vores afgange over jul og nytår er der et obligatorisk tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: c / Mar Mediterraneo 1, E-35100, Meloneras
Tlf: +34 928 154 400


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Las Palmas - 40 km )
  • Strand ( Maspalomas - 300 m )
  • Lokalt centrum ( Meloneras - 0 m )
  • Hovedcentrum ( Playa del Inglés - 4 km )

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 8 )
  • Elevator ( 12 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service