Turbo Club Hotel

https://www.detur.dk/static/gran_canaria_hotel_turbo_club_strelitsiaz_s_turclu/gran_canaria_hotel_turbo_club_strelitsiaz_s_00_turclu.jpg

Sæson:

Officiel hotelklassificering **
Deturs hotelklassificering ***

Hotel i roligt område tæt ved Maspalomas
Turbo Club Lejligheder er et rart hotel i et roligt område, hvor du kan holde en afslappende ferie. Hotellet består af 12 blokke, hvor der er værelser i 11 af dem, og én blok, hvor du finder receptionen og øvrige fællesfaciliteter. I midten af blokkene, der danner en cirkel, ligger et skønt og solrigt poolområde, perfekt til en afslappende badeferie. Her finder du 3 pools og udendørs bar. Den ene pool er opvarmet fra november til marts. Solstole og parasoller ved poolen kan benyttes uden betaling.

Personalet på Turbo Club Hotel arrangerer mindre aktiviteter 6 dage om ugen. Hotellet har en miniklub (ikke skandinavisk personale), en legeplads med et par rutsjebaner, en minigolf-bane, tennisbane, billard og ligeledes et mindre supermarked på hotellets område. Nogle aktiviteter og faciliteter mod betaling. Hotellet ligger ca. 4 km fra stranden og det populære område i Maspalomas.

Værelserne
Superiorværelser (studio 35 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne. Værelserne er generelt ens i indretning og indrettet i moderne og bløde farver. Alle værelser har møbleret balkon eller terrasse, aircondition, toilet, bruser, føntørrer, mindre te-køkken med 2 kogeplader og enkelt udstyr, køleskab og TV. Sikkerhedsboks mod tillæg. Alle værelser er ikke-ryger.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med støj fra pool-området der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1985, og alle værelser er blevet renoveret løbende fra 2015 til 2017. Der er i alt 120 værelser fordelt på 12 bygninger á 2 etager. Her er mange trapper og niveauforskelle på området. Trådløst internet i lobbyen og ved poolen (mod betaling) og internethjørne (mod betaling). Der er en ATM (hæveautomat) ca. 800 m fra hotellet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i hhv. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: Calle Libra 2, Maspalomas
Tlf.: +34 928 76 83 35
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn i Gran Canaria Airport - 30 km
  • Strand ( Maspalomas Beach - 4 km )
  • Lokalt centrum ( Meloneras center - 4 km )
  • Hovedcentrum ( Playa del Ingles - 4 km )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
  • Børnepool
: betalt service