Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Dunas Mirador

Dunas Mirador

Officiel hotelklassificering ***
Deturs hotelklassificering ***
+

Dunas Mirador i Sonnenland
Dunas Mirador ligger i området kaldet Sonnenland, et roligt og stille område på en bakke. Lige foran hotellet ligger et område, hvor mange skandinavier bor året rundt. Det er nemt at gå til det lokale centrum, hvor du finder en del butikker. Hotellet er dejligt for familier, der ønsker All Inclusive og at være lidt væk fra mylderet i de større byer. Ønsker du at tage til Maspalomas sandstrand afgår shuttlebusser 4 gange om morgenen og aftenen.

På Dunas Mirador finder du to swimming pools, hvoraf den ene samt jacuzzien opvarmes fra november til april. I børnepoolen er et piratskib med vandrutsjebaner, som børn kan lege på. All Inclusive kan du nyde i hotellets restaurant og poolbar. Hotellet har miniclub (ikke-skandinavisktalende personale), legeplads og daglig animation med forskellige aktiviteter. Hotellet har ligeledes en skønhedssalon, der tilbyder manicure, pedicure og massage. Og du har også mulighed for at spille billard og bordtennis. Nogle faciliteter og aktiviteter mod tillæg.

Værelserne
Standardværelser (24-30 m2) er fordelt over flere bygninger, og alle værelser har soveværelse og badeværelse med badekar. Her plads til i alt 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn under 12 år, hvis der tilføjes en opredning på sofa. Værelserne varierer med hensyn til udsigt afhængig af, hvor de er placeret. Nogle har terrasse, der går helt ud til poolen (mod tillæg). Værelserne er behagelige og klassisk indrettet med satellit-tv, loftfane, minibar (tom, fyldes mod tillæg) og telefon.

Familieværelser (36 m2) er for 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn under 12 år. Består af 1 soveværelse og et opholdsrum. Mulighed for ekstra opredning i sofa eller foldeseng. Alle familieværelser har loftfane, telefon, satellit-tv, minibar (tom, fyldes mod tillæg) og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelset er udstyret med badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
410 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
490 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde, hvor trafikstøj og støj fra pool-området kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1998. Større renovering op til sæsonen 2017/18 med bl.a. poolområde, balkoner, elevatorer, shopping-området og værelser. I alt 437 værelser fordelt på 6 bygninger. Her er mange trapper og niveauforskelle på området. Elevator i bygningerne. Værelserne har ikke aircondition. Der er ikke mulighed for opvarmning, da det næsten aldrig er nødvendigt pga. det varme klima - ellers er der ekstra tæpper til rådighed. Konferencefaciliteter. Der er en ATM (hæveautomat) på hotellets område og 50 meter til nærmeste supermarked. Sikkerhedsboks på værelserne mod betaling og Wifi mod betaling.

Adresse: Calle Einstein s/n, E-35 100 Sonnenland, Gran Canaria
Tlf.: +34 928 14 18 02
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE