Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Dunas Mirador (incl. 2xMaspalomas og 2xSalobre)

Dunas Mirador (incl. 2xMaspalomas og 2xSalobre)

Sæson:

Golfpakke inkluderet:
2 x Maspalomas
2 x Salobre
Tilkøb: Shuttle

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Dunas Mirador i Sonnenland
Dunas Mirador ligger i området kaldet Sonnenland, et roligt og stille område på en bakke. Lige foran hotellet ligger et område, hvor mange skandinavier bor året rundt. Det er nemt at gå til det lokale centrum, hvor der findes en del butikker. Dejligt hotel for familier, der ønsker All Inclusive og at være lidt væk fra mylderet i de større byer.

Hotellet har miniclub (ikke-skandinavisktalende personale), legeplads, daglig animation med forskellige aktiviteter. Hotellet har ligeledes en skønhedssalon, der også tilbyder manicure, pedicure og massage. Omkring på hotellets område findes der flere mindre butikker.

Værelserne
Standardværelser er fordelt over flere bygninger, og alle værelser har soveværelse, badeværelse med badekar. Værelserne varierer med hensyn til udsigt afhængig af, hvor de er placeret. Nogle har terrasse, der går helt ud til poolen.
Værelserne er klassisk indrettet og behagelige.

Familieværelserne er placeret i bygning D og E, hvoraf E-blokken ligger lige op til receptionen. De består af 1 soveværelse og 1 opholdsrum, men i begge rum er der normale senge. I D-bygningen er der alene 2 etager, og enkelte af værelserne er placeret direkte ud til poolen. (Vi kan alene notere ønsker til placering).

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med let støj fra pool-området, der kan opfattes som forstyrrende. Opført i 1998, og 2008/2009 blev poolområdet renoveret. Der er i alt 437 værelser fordelt på 6 bygninger. Der er mange trapper og niveauforskelle på området. Der er trådløst internet i lobbyen og ved poolen (mod betaling) og internethjørne (mod betaling). Der er en ATM (hæveautomat) på hotellets område. Sikkerhedsboks på værelserne mod betaling. På vores afgange over jul og nytår er der et obligatorisk tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse: Calle Einstein s/n, E-35 100 Sonnenland, Gran Canaria
Tlf./Fax: +34 928 14 18 020034 928 14 18 02 +34 928 14 18 02


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Las Palmas - 35 km )
  • Strand ( Maspalomas - 3,5 km )
  • Lokalt centrum ( El Tablero - 500 m )
  • Hovedcentrum ( Maspalomas - 3 km )

RECEPTION

  • Internetforbindelse ( WiFi )
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service