Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Lagos de Cesar by Blue Sea

Hotel Lagos de Cesar by Blue Sea

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+

Fint hotel med en god tagterrasse
Hotel Lagos De Cesar By Blue Sea er et oplagt hotel for dig, der ønsker at holde din vinterferie på den vestlige side af Tenerife med mulighed for afslapning og gåture i den hyggelige ferieby, Los Gigantes.

På hotellet finder du et poolområde med hovedpool og børnepool samt solsenge og parasoller. På hotellets tagterrasse oplever du en loungestemning med forskellige former for solsenge og sofaer, hvor du kan læse en bog, spille spil og slappe af. Heroppe har du en god udsigt over havet, byen og det bjergrige landskab i baggrunden. I poolbaren serveres kølige drinks, og i hotellets restaurant serveres måltiderne (gratis ved All Inclusive). Animationsteamet sørger for daglige aktiviteter og underholdning, og du har også mulighed for billard og bordtennis. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Fra Hotel Lagos De Cesar By Blue Sea har du 400 meter til sortsandsstranden, Playa la Arena, og du har 700 meter til centrum af Los Gigantes, hvor du finder flere butikker og restauranter. Den charmerende ferieby er smukt omgivet af bjerge, klippekyst og dramatiske landskaber.

Værelser
Rummelige og traditionelt indrettede standardværelser (45 m2) for op til tre personer med dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofa (pool-udsigt) eller foldeseng (standardværelser). Alle værelser har aircondition, sikkerhedsboks (mod ekstra betaling og depositum), telefon, satellit-tv, minikøleskab (og minibar på anmodning) og møbleret balkon eller terrasse. Udsigt til poolen mod tillæg. Badeværelse er indrettet med badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg på julemiddag:
260 kr. for rejsende med Morgenmad, Halvpension eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
370 kr. for rejsende med Morgenmad, Halvpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
Turist- og byområde, hvor støj fra trafik, natteliv og poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 1995, renoveret i 2016. I alt er her 116 værelser fordelt på 1 blok på 4 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Mange niveauforskelle og trin på hotellet. 200 meter til nærmeste supermarked og 300 meter til nærmeste ATM/hæveautomat. Selvbetjeningsvaskeri på hotellet (mod betaling). Gratis internet i receptionen, mod betaling på værelset. Bemærk, ved ankomst tager hotellet kopi af kreditkort.

Adresse: C/ José González González, s/n 38683 Puerto de Santiago, Tenerife
Tlf.: +34 922 86 86 40
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1995 )
  • Renoveret ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
  • Elevator ( 3 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE