Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Concorde

Hotel Concorde

Tæt ved Las Canteras-stranden og strandpromenaden
Hotel Concorde er et dejligt og velkendt hotel nær Las Canteras-stranden og strandpromenaden. I området omkring hotellet er masser af butikker, caféer og restauranter, og der er omkring 300 m til Santa Catalina-torvet, hvor busstationen også er placeret.

På førstesalen af Hotel Concorde er en salon med sofaer og tv, der er god til lidt afslapning. På taget af Hotel Concorde er en træterrasse med solterrasse og swimmingpool (opvarmet nov-maj, afhængig af vejret) og liggestole. Hotellet har også en bar og en buffetrestaurant, der ligger på sjette sal med en dejlig udsigt til stranden og over havet (siddepladser både inden- og udendørs). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Lyse, mindre og traditionelt indrettede standardværelser (21 m2). To separate senge eller dobbeltseng (kun i 10 værelser) og mulighed for en ekstra seng (90 x 190 cm), så der er plads til i alt 3 personer.
Alle værelser har telefon, satellit-tv, klinkegulv og minibar (mod tillæg). Sikkerhedsboks og aircondition på værelset er inkluderet. Værelser med udsigt til gaden (100 værelser) har fransk altan, resten af værelserne (25 stk) har udsigt til hotellets lille indergård og har ingen balkon.
Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / Fuldpension

Øvrigt
By/bymidteområde med trafik, der kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1969 med løbende renoveringer, senest 2017 mht. badeværelser. En bygning med i alt 126 værelser. Elevatoren kører ikke helt op til solterrassen/pool på taget. Konferencefaciliteter. Transferbus stopper nogle gange omkring 200 m væk fra hotellet, afhængigt af trafikforholdene. Wifi på hele området (gratis). ATM er omkring 20 m væk. I vintersæsonen er trædækket åbent fra 9-19. Bemærk; Gæst til jule- eller nytårsaften. Hotellet arrangerer middag jule- og nytårsaften. På vores afgange over jul og nytår er der et obligatorisk tillæg for Halvpension og Fuldpension at deltage i hhv. julemiddag og nytårsmiddag. Tillægget fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Calle Tomas Miller 85, Puerto de La Luz, 35 007, Las Palmas
Tlf. +34 928 262 750
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service