Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Atlanta

Hotel Atlanta

Hotel i Las Palmas tæt på strand og by
Hotel Atlanta er for både par og familier, der vil tilbringe en vinterferie på Gran Canaria tæt på strand og by. Du har 50 meter til sandstranden Canteras Beach og er i gåafstand til shoppingområdet El Muella i Las Palmas med barer, butikker og restauranter.

På Hotel Atlanta, der er et middelklassehotel, kan du vælge mellem mange forskellige værelsestyper, hvor alle værelser er rummelige og har god plads, og her er noget at vælge i mellem for både par og familier. Får du lyst til et slag billard, har du mulighed for det på hotellet (mod betaling). Hvis du tilvælger morgenmad under dit ophold, serveres den på et cafeteria 10 m fra hotellet.

Værelser og lejligheder

Standardværelse med udsigt til baggården (30 m2) med plads til max 3 personer med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Værelserne er enkelt indrettet og har telefon, satellit-tv, og badeværelset har badekar eller brusekabine og toilet.

Standardværelse (30 m2) med plads til max 3 personer eller 2 voksne og 1 barn under 12 år med dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning. Værelserne er enkelt indrettet og har aircondition (på anmodning), telefon, køleskab (nogle af værelserne), satellit-tv. Badeværelset har badekar eller brusekabine og toilet. Udsigt til baggård eller gade.

Lejlighed (50 m2) med plads til max 3 personer er med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. Værelserne har aircondition, telefon, satellit-tv og køkkenhjørne med enkelt køkkenudstyr, køleskab, kogeplade og mikroovn. Balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine og toilet.

Deluxelejligheder (55 m2) med plads til i alt 4 personer med dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger. Værelserne er med aircondition, telefon, satellit-tv og balkon. Køkkenhjørne med enkelt køkkenudstyr, køleskab, kogeplade og mikroovn. Badeværelse med badekar og toilet.

Måltider
Ingen / Morgenmad

Øvrigt
Turist- og byområde, hvor støj fra trafik og gadeliv kan virke forstyrrende. Bygget i 1960, renoveret i 2012. I alt 64 værelser fordelt på 6 etager. Elevator. Transferbussen kører ikke helt hen til hotellet grundet smal sidegade. Wifi på hele hotellet (gratis). Tv-stue på første sal. Sikkerhedsboks på værelset (mod betaling).

Adresse: Alfredo L. Jones No 37, 35010 Las Palmas Gran Canaria
Tlf.: 928278000
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1960 )
  • Renoveret ( 2012 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

: betalt service