Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Vincci Seleccion inkl. 4 runder golf

Hotel Vincci Seleccion inkl. 4 runder golf

Golf inkluderet:
4 x golf på Golf del sur, Amarilla, Las Americas, Costa Adeje eller Buenavista.
Specielt rum på hotellet til opbevaring af golftasker

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Lækkert førsteklasseshotel på Tenerife tæt på golfbaner
Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur er et lækkert og stilfuldt hotel, der passer til dig, som vil på golfferie om vinteren til Tenerife på et fantastisk og roligt hotel – både som par eller alene. Hotellet ligger på en høj med god udsigt over havet og omgivelserne. Fra hotellet er du i gåafstand til sandstranden og shoppingcentret ”Del Duque”, og du er også nær golfbanerne i Costa Adeje og Las Americas.

På hotellets solrige poolområde finder du flere pools, flere af dem er opvarmet året rundt. Rundt på poolområdet har du rig mulighed for afslapning med en loungestemning på de mange solsenge og omgivet af palmer og planter. Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur tilbyder dig også spa, sauna, fitnessrum, billard, og du kan vælge at deltage i nogle af de aktiviteter, som personalet på hotellet arrangerer, såsom vandgymnastik og yoga. For de små er miniklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legerum. Hotellet har flere restauranter og barer at vælge i mellem. I buffetrestauranten holdes forskellige temaaftenener. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelser
I dette golftilbud for 2 personer bliver du indlogeret i Superiorværelse (42 m2) med delvis havudsigt og med morgenmad. Enkeltværelse mod tillæg. Rummelige og lyse værelser med en hjemlig og komfortabel indretning. Alle værelser har satellit-tv, klinkegulv, sikkerhedsboks, minibar (mod betaling), aircondition, kedel og møbleret balkon. Badeværelse er udstyret med badekar og brusekabine, toilet og hårtørrer. En stor dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Måltider
Morgenmad

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
580 kr. for rejsende med Morgenmad
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1720 kr. for rejsende med Morgenmad
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde med passerende trafik, der kan virke forstyrrende. Bygget i 2005. Hotellet består af 1 hovedbygning og flere mindre bygninger. I alt er her 164 værelser. Elevator. Konferencefaciliteter. Butik og frisør kan findes på hotellet. Gratis Wifi på hele hotelområdet. Aircondition er centralstyret. Poolhåndklæder kan lånes. Gratis transportservice til stranden to gange om dagen.

Adresse: CALLE ROQUE NUBLO 1, Costa Adeje, Tenerife
Tlf.: 0034 922717773
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( DEC. 2005 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( YES )
  • Udendørs bar ( YES )
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE