Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Melia Jardines Del Teide

Melia Jardines Del Teide

Godt familiehotel på Tenerife
Melia Jardines Del Teide, der ligger i gåafstand fra Costa Adeje, har faciliteter for store og små, har værelser med god plads til familien og har rammerne til en afslappende badeferie om vinteren under varmere himmelstrøg på Tenerife.

Hotellet har en dejlig, frodig have med palmer, der omgiver et af poolområderne. I alt er her 3 pools, den ene en børnepool, og alle er opvarmet om vinteren. Vil du på stranden, er her shuttlebus 3 gange om dagen til sandstranden Del Duque Beach.

Af faciliteter tilbyder Melia Jardines Del Teide også indendørs- og udendørsbar, buffetrestaurant, a la carte restaurant (mod betaling), skønhedscenter med massage, fitnessrum, bordtennis, squash samt for børn også miniklub (ikke dansktalende, 5-12 år) og legeplads. Hotellet arrangerer livemusik, shows og underholdning nogle gange om ugen

Golfbaner 4 km fra hotellet, og hotellet tilbyder shuttle mod betaling.

Værelser
Alle værelser er lyse, moderne og komfortable med sikkerhedsboks, aircondition, telefon, satellit-tv, minibar (mod betaling), kedel og balkon eller terrasse.
Deluxeværelse (32-35 m2) med plads til 3 personer eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng. Badeværelser med enten badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. Havudsigt mod tillæg.
Deluxeværelse type A (32-35 m2) med plads til 3 personer eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng. Badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. Havudsigt.
Juniorsuite Deluxe m. havudsigt (40-42 m2) med plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng eller enkeltsenge og med mulighed for ekstra opredning på sofaseng. Badeværelser med badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.
Juniorsuite superior m. havudsigt (40-42 m2) med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng eller enkeltsenge og med mulighed for ekstra opredning på sofaseng. Badeværelser med badekar med håndbruser eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

10 handicapvenlige standardværelser er til rådighed på anmodning.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Tilkøb for julemiddag:
460 kr. for rejsende med Morgenmad
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
390 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Tilkøb for nytårsmiddag:
770 kr. for rejsende med Morgenmad
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
700 kr. for rejsende med Halvpension eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Under tilkøb kan du tilføje tilkøb for julemiddag eller nytårsmiddag. Obligatoriske tillæg bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde. Støj fra poolområde kan virke forstyrrende. Hotellet har niveauforskelle og trin, men har ramper og lifte til at forbinde hotellets områder. Ligger i kuperet terræn. Bygget i 2001, senest renoveret i 2015. 299 værelser fordelt på 2 bygninger á 9 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Wifi uden beregning på hotelområdet. Internetcafe mod betaling. Frisør, souvenir og sportsbutik på hotelområdet (mod betaling). Poolhåndklæder kan lånes. Bemærk nogle steder er rækværk ikke over 110 cm. Bemærk, ved ankomst tager hotellet kopi af kreditkort eller et depositum på 150€ i kontanter.

Adresse: Avda. Agando S/n 38679 Costa Adeje Tenerife
Tlf.: +34922717030
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2001 )
  • Renoveret ( 2015 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 9 )
  • Elevator ( 10 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service