Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Laguna Park 2 Apartments

Laguna Park 2 Apartments

Sæson:

Stort hotelkompleks på Tenerife

Laguna Park 2 lejligheder ligger placeret på en skråning og former en lille landsby. Fra en central gade gennem komplekset er adgang til de gule bygninger, der er lejlighederne, som ligger på række. I bunden af komplekset ligger receptionsbygningen med to-etagers restaurant, hvorfra der er udsigt over området og havet. Under restauranten ligger hotellets indbydende og solrige poolområde med en stor pool og masser af plads til at slappe af på en af liggestolene og tage en forfriskende dukkert i poolen.

På Laguna Park 2 har du mulighed for at dyrke mange aktiviteter såsom billard, bordtennis, tennis og minigolf. I haven er her også for de små en legeplads og legerum. Hotellet arrangerer også underholdning som livemusik, bingo og karaoke. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Der findes et mini-marked på hotellet. Og ellers er der 1 km til centrum i San Eugenio med shoppingcenter og supermarked. Fra hotellet er ca. 1,5 km til stranden Torviscas. Hotellet arrangerer gratis transport til stranden og centrum et par gange om dagen.

Lejlighederne
Lidt gammeldags, men rene og traditionelt indrettede lejligheder. Vælg mellem en et-værelses lejlighed, der er med kombineret sove- og opholdsrum for i alt to personer med to separate senge – eller toværelseslejlighed, der er for i alt 4 personer med et soveværelse med to separate senge og et opholdsrum, hvor der er sofaseng med plads til to. Alle lejligheder har flisebelagt gulv og loftventilator. Køkkenkrog er med enkelt udstyr, køleskab, mikrobølgeovn, 2 kogeplader, brødrister og kedel. Badeværelset har badekar med håndbruser og toilet. Lejlighederne er med møbleret balkon eller terrasse, lejligheder ”med udsigt” ligger på 1. sal, mens lejligheder i stueetagen har begrænset udsigt, hovedsageligt mod andre bygninger. Ingen specifik udsigt kan garanteres.

Måltider
Ingen eller morgenmad

Øvrigt
Laguna Park 2 ligger i mere stille område, men lokal trafik og støj fra poolområdet kan virke forstyrrende. Bygget i 1989 og renoveret i 2013. I alt er her atten to-etagers bygninger og 376 lejligheder. Hotellet er bygget på en skrænt med mange niveauforskelle, lange afstande og trapper. Hotellet er lidt slidt. Sikkerhedsboks koster ca. 5 euro/dag. Wifi og internetcafe i spilområde. Poolen er klor og saltvand. Bemærk; Ved ankomst skal gæster registrere et betalingskort i receptionen eller lægge et depositum på 100 €. Depositummet får du retur ved afrejse, såfremt lejligheden efterlades i ordentlig stand.

Adresse: Calle País Vasco, 1, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Tlf.: 00 34 922 10 81 10


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn ( REINA SOFIA - 19 km )
 • Strand ( TORVISCAS - 1,5 m )
 • Lokalt centrum ( San Eugenio - 1 km )
 • Hovedcentrum ( LAS AMERICAS - 3 km )

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1989 )
 • Renoveret ( 2013 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )
 • Elevator

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
 • Sikkerhedsboks på værelse ( Deposit (5 €) )
 • Internetforbindelse ( At games area )

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE