Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Labranda Isla Bonita

Labranda Isla Bonita

Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+
 

Familievenligt hotel med All Inclusive
Labranda Isla Bonita er et fint hotel med en afslappet stemning, faciliteter for store og små samt rummelige rum, der passer godt til børnefamilier. For de små er her både en lille legeplads og miniklub (4-12 år, ikke dansktalende). Hotellet ligger centralt i Costa Adeje i gåafstand til den offentlige sandstrand Playa Fanabe og strandpromenaden. I nærheden af hotellet finder du flere butikker og restauranter.

I haven på Labranda Isla Bonita finder du to større pools (én opvarmet fra nov-april) og to børnepools. Alt efter tid på døgnet kan du både finde sol og skygge, når du ønsker at slappe af på hotellets solsenge. Bliver det for afslappende, kan du deltage, når personalet på hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning for alle aldre. Rundt på hotellet finder du også hovedrestaurant, a la carte restaurant (1 gang gratis pr. ophold, reservation nødvendig), flere barer, fitnessrum, billard, bordtennis, tennis og en multibane til minifodbold og basket. Er du til golf, er du ca. 15 minutter fra Adeje Golfbane. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelser
Lyse og rummelige værelser, som er traditionelt indrettet og består et soveværelse og et opholdsrum. Alle værelser har aircondition (afhængigt af vejret), sikkerhedsboks (ca. 3 euro pr. dag), telefon, satellit-tv, klinkegulv og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelse er med badekar med håndbruser (7 standardværelser er kun med bruser), toilet og hårtørrer.

Standardværelser (43 m2) for op til tre personer og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og med mulighed for to ekstra opredninger på sovesofa i opholdsrummet. Lidt slidte værelser. Pooludsigt mod tillæg.

Superiorværelser (43 m2) med plads til 3 personer og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og med mulighed for to ekstra opredninger i opholdsrummet. Disse rum er senest renoveret og fremstår mere moderne i indretningen end standardværelser. Pooludsigt mod tillæg.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
450 kr. for rejsende med All Inclusive
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
Turist- og byområde, hvor støj fra nærliggende omgivelser, restauranter og poolområde kan opfattes forstyrrende. Bygget i 1988, renoveret i 2010. I alt er her 437 værelser fordelt på 2 bygninger á 6 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet er lidt slidt. ATM/hæveautomat ca. 30 meter fra hotellet.
 
Adresse: Avemida Bruselas no 8, Pala Fanabe, 38670 Costa Adeje, Tenerife
Tlf.: +34 922 713012


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1988 )
  • Renoveret ( 2011 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator ( 6 )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 3 €/day )
  • Internetforbindelse i WiFi is free all over hotel

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE