Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Iberostar Anthelia

Iberostar Anthelia

Luksushotel på Tenerife med faciliteter for alle aldre
På den sydvestlige del af Tenerife i den hyggelige by Costa Adeje og i lige ved Fanabe strand ligger Iberostar Anthelia, der tilbyder faciliteter for alle aldre. På en vinterferie hertil kan voksne forkæle sig selv eller være aktive, og børn har mulighed for masser af gode og sjove oplevelser.

I hotellets have finder du flere pools at vælge i mellem, flere af dem er opvarmet om vinteren. I alt er her seks pools, bl.a. stor hovedpool, saltvandpool, børnepool og børnepool med vandrutsjebaner. Solstole og parasoller til rådighed, bl.a. med udsigt over havet.

Af faciliteter på Iberostar Anthelia er også spa (fra 16 år), skønhedscenter, sauna og hamam til at forkæle sig selv samt fitnessrum, billard, bordtennis, tennisbane, og mulighed for bowling og lån af cykel mod betaling. For børn er her børneklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legeplads. Nærliggende ligger en minigolfbane, vandsport på stranden og ca. 3 km til nærmeste golfbane. Hotellet arrangerer dagligt aktiviteter og har også mange aftener med shows, livemusic eller temaaften. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Under dit ophold har du mulighed for morgenmad, halvpension eller All Inclusive. På Iberostar Anthelia er flere barer, én buffetrestaurant, hvor du nyder dagens måltider, og flere a la carte restauranter, hvor du har mulighed for én gang under ophold med halvpension eller All Inclusive at spise et gratis måltid, mens morgenmad er mod betaling hver gang.

Værelser
Alle værelser er lyse, rummelige og moderne. Indrettet med sikkerhedsboks (også gratis i receptionen), aircondition, minibar (mod betaling), satellit-tv, telefon, nespresso maskine samt møbleret balkon eller terrasse. Badeværelser er med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (ca. 30 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på enkeltseng. Delvis havudsigt mod tillæg.

Måltider
Morgenmad / Halvpension / All Inclusive

Gæster til nytårsaften;
Tilkøb for nytårsmiddag:
1.700 kr. for rejsende med Morgenmad
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1.400 kr. for rejsende med Halvpension
1.050 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Hvis Morgenmad kan du tilkøbe nytårsmiddag under tilkøb. Obligatoriske tillæg bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde med lokal trafik. Støj fra poolområdet og hotellets område bl.a. arrangementer kan virke forstyrrende. Trin og niveauforskelle på hotellet. Bygget i 1999, senest renoveret i 2017. I alt 367 værelser fordelt på 5 bygninger á 5 etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Frisør og ATM/hæveautomat på hotellets område, 100 m til det lokale supermarked. Gratis Wifi på hele hotellets område. Internethjørne mod betaling. Poolhåndklæder til rådighed. Bemærk, ved ankomst tager hotellet kopi af kreditkort eller et depositum på 200€ i kontanter.

Adresse: Calle Londres, 15, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spain
Tlf.: +34 922 71 33 35
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1999 )
  • Renoveret ( 2017 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE