Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur

Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur

Lækkert førsteklasseshotel på Tenerife
Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur er et lækkert og stilfuldt hotel, der passer til dig, som vil på vinterferie til Tenerife på et fantastisk og roligt hotel – både som par eller familie. Hotellet ligger på en høj med god udsigt over havet og omgivelserne.

På hotellets solrige poolområde finder du flere pools, flere af dem er opvarmet året rundt, også børnepool. Rundt på poolområdet har du rig mulighed for afslapning med en loungestemning på de mange solsenge og omgivet af palmer og planter. Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur tilbyder dig også spa, sauna, fitnessrum, billard, og du kan vælge at deltage i nogle af de aktiviteter, som personalet på hotellet arrangerer, såsom vandgymnastik og yoga. For de små er miniklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legerum. Hotellet har flere restauranter og barer at vælge i mellem. I buffetrestauranten holdes forskellige temaaftenener. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Fra hotellet er du i gåafstand til sandstranden og shoppingcentret ”Del Duque”. Fra hotellet er du også tæt på golfbaner i Costa Adeje og Las Americas.

Værelser
Rummelige og lyse værelser med en hjemlig og komfortabel indretning. Alle værelser har satellit-tv, klinkegulv, sikkerhedsboks, minibar (mod betaling), aircondition, kedel og møbleret balkon. Badeværelse er udstyret med badekar og brusekabine, toilet og hårtørrer.
Superiorværelse (42 m2) er for 3 voksne eller op til 2 voksen og 2 børn under 12 år. En stor dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Vælg mellem delvis eller direkte havudsigt.
Juniorsuite (65 m2) for tre personer eller 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning. Disse værelser har en separat sofaafdeling, walk-in garderobe og er mere detaljeret indrettet. Nespressomaskine findes på værelset. Havudsigt.

Fire handicapvenlige værelser findes på anmodning.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
580 kr. for rejsende med Morgenmad
340 kr. for rejsende med Halvpension
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1720 kr. for rejsende med Morgenmad
1475 kr. for rejsende med Halvpension
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
Turistområde med passerende trafik, der kan virke forstyrrende. Bygget i 2005. Hotellet består af 1 hovedbygning og flere mindre bygninger. I alt er her 164 værelser. Elevator. Konferencefaciliteter. Butik og frisør kan findes på hotellet. Gratis Wifi på hele hotelområdet. Aircondition er centralstyret. Poolhåndklæder kan lånes. Gratis transportservice til stranden to gange om dagen. Bemærk, ved ankomst tager hotellet kopi af kreditkort eller et depositum på 50€ pr. dag.

Adresse: CALLE ROQUE NUBLO 1, Costa Adeje, Tenerife
Tlf.: 0034 922717773
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( DEC. 2005 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( YES )
  • Udendørs bar ( YES )
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE