Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hard Rock Hotel

Hard Rock Hotel

Luksuriøst hotel på Tenerife for både par og familier
På den sydlige del af Tenerife, der byder på milde temperaturer og masser af solskinstimer om vinteren, ligger Hard Rock Hotel Tenerife. Hotellet egner sig godt til par og familier, der ønsker at forkæle sig selv med luksuriøse omgivelser og gode faciliteter.

Trænger du til en kølig dukkert og afslapning, måske efter du har brugt noget af dagen på at opleve den skønne ø, kan du tage en dukkert og slappe af ved én af hotellets fire pools, herunder én børnepool. Alle er opvarmet om vinteren. Eller du kan benytte hotellets sortsandsstrand og laguneområde på den anden side af gaden og bade i Atlanterhavet.

Hard Rock Hotel har mange faciliteter, forkæl dig selv med spa, skønhedscenter, sauna eller hamam, eller gør brug af andre faciliteter som fitness, bordtennis, minigolf og basketball. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling. For børn er her også børneklub (ikke dansktalende) og legeplads.

På hotellet er flere barer, én buffetrestaurant, hvor du nyder valgte måltider, samt fem a la carte restauranter mod betaling. Hotellet arrangerer livemusik én gang om ugen, temaaftener i barerne samt hotellets animationshold sørger for underholdning.

Værelser
Alle værelser er moderne og komfortable og indrettet med sikkerhedsboks, aircondition, minibar (mod betaling), telefon, satellit-tv, kedel med kaffe-/tesæt samt balkon eller terrasse. Alle værelser er røgfrie.
Deluxeværelse (35 m2) med plads til 3 personer. Dobbeltseng eller enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på sofaseng. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Delvis havudsigt mod tillæg.
Studiosuite (50 m2) med plads til 4 personer. Dobbeltseng og ekstra opredning på sofaseng. Badeværelse med badekar eller bruser, toilet og hårtørrer. Delvis havudsigt mod tillæg.

16 handicapvenlige deluxeværelser til rådighed på anmodning.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1850 kr. for rejsende med Morgenmad eller Halvpension
Dette indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde i by- og strandområde. Støj fra poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 1979, senest renoveret i 2016. 624 værelser fordelt på de to bygninger, Oasis og Nirvana, med 16 etager. Elevator i begge bygninger. Trin på hotelområdet, men hotellet har ramper på området og til pool. Konferencefaciliteter. Frisør og enkelte butikker findes på hotellets område. Gratis Wifi på hele hotellets område, internethjørne mod betaling. Poolhåndklæder til rådighed. Bemærk, ved ankomst tager hotellet kopi af kreditkort eller et depositum på 100€ i kontanter pr. dag.

Adresse: Avenida Adeje 300, S/n 38678 Playa Paraiso, Adeje, Tenerife
Tlf.: +34 922 741 700
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE