Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Labranda Bahia Fanabe

Labranda Bahia Fanabe

Familielejligheder på det sydlige Tenerife
Bahia Fanabe Lejligheder er både for familier og par, der ønsker plads og rummelige lejligheder. På det store hotelområde finder du flere bygninger, og i midten ligger poolområdet omgivet af en grøn have og planter. Her er gode muligheder for afslapning og solbadning på solterrasserne med solsenge og parasoller, og har du lyst til en dukkert, er her to opvarmede pools (nov-april) og en børnepool. På Bahia Fanabe finder du også to barer og to restauranter, fitnessrum og billard. For de små er en legeplads. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

På Bahia Fanabe er du nærmest i hjertet af feriebyen Costa Adeje med gåafstand til butikker, restauranter, barer og lokale busser, og du har fra hotellet ca. 5 minutters gåtur til sandstranden i Duque og Fanabe. På stranden har du mulighed for at dyrke flere forskellige vandsportsaktiviteter (eksternt firma, mod betaling). Er du til golf, er der ca. 5 km til golfbanen i Costa Adeje.

Lejlighederne
Lejlighederne er moderne, i varme farver, komfortable og med god plads. Bygget i en blanding af græsk og kanarisk stil. Alle lejligheder har aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, satellit-tv og møbleret balkon eller terrasse. Værelserne har også tekøkken med køleskab og 2 kogeplader samt mikroovn, kedel og kaffeudstyr på anmodning. Badeværelse med badekar med håndbruser eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
2-værelses lejligheder (57 m2) med plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Et soveværelse.
3-værelses lejligheder (70 m2) med plads til 3 voksne og 2 børn under 12 år, 4 voksne og 1 barn under 12 år eller 5 voksne. To soveværelser.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist- og byområde. Støj fra passerende trafik og poolområde kan virke forstyrrende. Renoveret i 2013. I alt 187 lejligheder fordelt på 11 blokke á 2 etager. Gratis Wifi på hele hotellet (bedst i lobby, svingende kvalitet på værelserne). Internetcafe mod betaling. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder til rådighed mod betaling.

Adresse: Avda. Bruselas, 5-7-8, 38670 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spain
Tlf.: +34 922 712 510
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år
  • Renoveret ( 2013 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE