Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Blue Sea Callao Garden

Blue Sea Callao Garden

Enkelt lejlighedshotel med god plads til familier og par
Blue Sea Callao Garden ligger op ad en bakke i det kuperede terræn ved Callao Salvaje. Hotellet består af flere hvide bygninger, der er fordelt ud på området. Rundt mellem bygningerne finder du tre solrige poolområder, og i alt er her tre pools, som er en hovedpool, mixpool og relax pool for voksne. Når du ikke bader, kan du slappe af på de tilhørende solsenge. Ved et af poolområderne er også en bar med terrasse. 300 meter fra hotellet, ned ad bakken, ligger den offentlige sortsandede strand Playa Agabo.

På Blue Sea Callao Garden er faciliteter for både store og små, og det er et godt lejlighedshotel for både familier og par. Du har faciliteter som billard, bordtennis, minigolf, squash og tennis, og for de små er også en meget lille legeplads. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling. Måltiderne serveres i hovedrestauranten, hvis du ikke spiser ude i byen eller selv laver mad, måske med lokale råvarer, i køkkenet.

Lejligheder
To-værelses lejlighed (45 m2) med god plads til både par og familier, i alt er her plads til 3 voksne og 1 barn under 12 år eller 2 voksne og 2 børn under 12 år. Traditionelt indrettet soveværelse og opholdsrum med køkkenhjørne. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og med mulighed for ekstra opredning på sofaseng. Lejlighederne er udstyret med sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, satellit-tv (mod betaling), klinkegulv, enkelt køkkenudstyr, køleskab, komfur, ovn, elkedel og kaffeudstyr. Badeværelse er med badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
340 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
410 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter. 

Øvrigt
Turist- og byområde med lokal trafik. Støj fra poolområde og nærliggende omgivelser kan virke forstyrrende. Bygget i 1991, renoveret i 2001. I alt 219 værelser fordelt på 18 blokke á max 3 etager. Mange trin på hotellets område til bl.a pools og restauranter. Vaskeriservice ved selvbetjening (mod betaling). Wifi i receptionen (gratis) og på værelset (6 euro pr. dag). Supermarked ca. 350 m fra hotellet. Bemærk, ved ankomst tager hotellet et depositum på 60€.

Adresse: Avenia del Jable no 39, 38678 Callao Salvaje, Costa Adeje, Tenerife, Spain
Tlf.: +34 922 740 134
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1991 )
  • Renoveret ( 2001 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( By the pool with terrace )
  • Spisesal ( For AI )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE