Marva Lejligheder

https://www.detur.dk/static/creta_marva_aparts_s_marva/creta_marva_aparts_s_00_marva.jpg

Sæson:

Enkelt men godt
Lige mellem Platanes og Adele, omkring 4 km vest for centrum i Rethymnon ligger dette familiedrevne lejlighedshotel. Placeringen er stille, busser til Rethymnon stopper ikke langt fra Marva Lejligheder, og der er gåafstand til stranden. Der er også masser af restauranter, barer og butikker i det lokale center Platanes, og i nærheden af hotellet finder du en Lidl. De to hotelbygninger er omgivet af en hyggelig have med et lille pool område.

Lejlighederne
Enkle, funktionelle lejligheder.
Et-værelses lejlighed (studio 25 m2) for to personer med et soveværelse med et køkken hjørne.
To-værelses lejligheder (45 m2) for op til fire personer med et soveværelse og en stue med tekøkken.
Soveværelserne har to separate senge. Alle lejligheder har klinkegulve og balkon. Tekøkkenet har to kogeplader, køleskab, kedel og basalt køkkenudstyr.
Badeværelserne har brusehjørne og toilet.

Måltider

Ingen

Øvrigt
Turistområde med lokal trafik. Bygget i 1998, renoveret i 2008. I alt 24 lejligheder fordelt på to bygninger. Ingen elevator. Shuttle- og transferbus stopper omkring 50 meter væk fra hotellet. Trådløst internet i lobbyen (gratis). Sikkerhedsboks koster omkring 10 euro / uge, aircondition inkluderet. ATM (hæveautomat) og et supermarked er omkring 100 meter væk.

Adresse: Kidonion 11, Platanes, Rethymnon
Tlf: +30283102 05 77

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1998 )
  • Renoveret ( 2008 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

  • Sikkerhedsboks på værelse ( 10 € / week )
  • Internetforbindelse ( all around the hotel )

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service