Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Lefkoniko Beach & Bay

Sæson:

I gåafstand fra den gamle bydel
Lefkoniko-hotellerne er velkendte i Skandinavien og ligger i starten af centrum i Rethymnon, en gade op fra stranden. Omgivelserne inden for den første kilometer er både butikker og restauranter, havnen, den gamle bydel og natklubber.

Resortet består af to hotelkomplekser, stranden (Beach) og bugten (Bay), som ligger på hver sin side af et vejkryds. Begge har eget poolområde. I Beach ligger receptionen og de fleste faciliteter. På resortet finder du en bar, en buffet- og a la carte-restaurant (åben i højsæson), billard, bordtennis og en lille legeplads samt et fitness lokale. I bygningen ved siden af hotellet kan du spille minigolf (højsæson). Hotellet arrangerer let underholdning nogle dage om ugen i højsæsonen. Nogle faciliteter / aktiviteter mod betaling.

Værelserne/lejlighederne
I Bay er der et- og to-værelses lejligheder, der er lyse og traditionelt indrettede. I Beach er der standardværelser, et- og to-værelses lejligheder, som er indrettet i en robust, lokal stil. Alle lejligheder og værelser har flisegulv, telefon, satellit-tv og balkon. Badeværelserne har brusekabine eller badekar med bruser, toilet og hårtørrer
Standardværelserne (15 m2) med plads til 2 personer. Værelset er indrettet med dobbeltseng eller to enkelsenge.
Et-værelses lejlighed (17 - 30 m2) med plads til 2 pesoner. Lejligheden er indrettet med dobbeltseng eller to enkelsenge,  køkkenhjørne med to kogeplader, køleskab og basalt køkkenudstyr.
To-værelses lejlighed (38-45 m2) med plads til i alt 4 personer. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng eller to enkelsenge, stue med mulighed for to ekstra opredninger, køkkenhjørne med to kogeplader, køleskab og grundlæggende køkkenudstyr. Bemærk, kun air condition i soveværelse.
Superior et-værelses lejlighed (23 m2) med plads til i alt 3 pesoner. Lejligheden er indrettet med dobbeltseng eller to enkelsenge og mulighed for en ekstra opredning på sovesofa, køkkenhjørne med to kogeplader, køleskab og basalt køkkenudstyr.
Økonomiværelser (15 m2) er et standardværelse med begrænset udsigt. Nogle værelser er uden balkon. Hvis du rejser alene, er det sandsynligt, at du får et enkeltværelse, der er mindre end standardværelserne.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Lefkoniko Beach & Bay tilbyder ikke handicapvenlige værelser og lejligheder. Hotellets elevator medtager ikke kørestole. Rundt på hotellets område er der trapper og niveauforskelle samt ingen ramper til kørestolsbrugere. Hotellet ligger i et område med relativt fladt terræn. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med gennemkørende trafik, busser og lyde af gadeliv, der kan virke forstyrrende. Bygget 1987/99/2001, løbende renoveringer. I alt 144 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencefaciliteter. En travl gade skal krydses for at nå stranden. På stranden er All Inclusive ikke inkluderet, og parasoller, liggestole og barservice er mod tillæg. WiFi er tilgængelig i lobbyen (gratis). ATM (hæveautomat) er omkring 50 meter væk. Sikkerhedsboks i reception koster omkring 2 euro/dag. Air condition er inkluderet.

Adresse: Panepistimiou Kritis 2, Rethymnon
Tlf: +30 283 10 553 26/28

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( Horizon main bar )
  • Udendørs bar ( Horizon pool bar )
  • Spisesal ( Othello main restaurant )
  • A la carte - ekstrapris ( Alasia a la carte )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service