Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sonio Beach Hotellejligheder

Sonio Beach Hotellejligheder

Sæson:


Hyggelige lejligheder i centrum af Platanias

Sonio Beach er et hyggeligt, familiedrevet lejlighedshotel i centrum af Platanias. Hotellet er populært blandt rejsende til Kreta, og både unge som ældre, par som børnefamilier, kan nyde en dejlig ferie på Sonio Beach. Hotellet er enkelt uden specielle faciliteter, men har en god beliggenhed.

Sonio Beach ligger tæt på alt, hvad byen har at tilbyde, og med stranden som nærmeste nabo! Hotellets pool er lille, men hyggelig, og det samme er det lille afslapningsområde i haven. Her er også en poolbar med drinks og snacks, hvor du kan købe kølige drinks, is og enkle retter. I a la carte-restauranten serveres internationale retter og lokale græske specialiteter. I højsæsonen arrangerer hotellet nogle gange live musik. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.


Lejlighederne

Lejlighederne er helt enkle men lyse og varierer i størrelse og design. Alle lejligheder har aircondition, sikkerhedsboks (koster ca. 15 euro/uge), balkon og klinkegulv. Badeværelset har et brusebad og toilet (hårtørrer kan lånes i receptionen). Lille tekøkken med basale køkkenredskaber, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og kogeplader.

Et-værelses lejligheder

 (studio, 25-35 m2) for max 3 personer med kombineret sove-og opholdsstue.

To-værelses lejligheder

 (40 m2) for max 4 personer med soveværelse og stue. Hvert værelse har en queen size-seng eller to separate senge med mulighed for en eller to ekstra senge (sovesofa).

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet ikke tilbyder handicapvenlige værelser, og området ej heller er tilpasset kørestole og har flere trin.Måltider


Ingen


Øvrigt

Turist-/strandområde med passerende trafik og gadeliv, der kan opfattes som forstyrrende. Flere trapper og niveauforskelle på området. Bygget over flere omgange fra 1987-1995, og løbende er hotellet blevet renoveret. I alt 36 lejligheder fordelt på tre bygninger. Ingen elevator. Trådløst internet på hele området og værelserne (gratis). Hotellet ejer minimarked på hovedvejen, og også supermarked ligger ved hovedvejen ca. 20 m fra hotellet. Ca. 50 m til ATM/hæveautomat. Solsenge kan lejes på stranden. Bemærk, transferbus stopper på hovedvejen ca. 20 m fra hotellet.


Adresse
: Platanias, Chania, Kreta
Tlf.: +30 282 10 607 81

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania airport - 24 km )
  • Strand ( Public beach - 0 km )
  • Lokalt centrum ( Platanias - 0 m )
  • Hovedcentrum ( Chania - 12 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE