Porto Platanias Village Resort

https://www.detur.dk/static/crete_porto_platanias_village_hotel_s_porto/crete_porto_platanias_village_hotel_s_00_porto.jpg

Sæson:


Bo i en traditionel landsby

Porto Platanias Village Resort blev oprindeligt bygget som en traditionel kretensisk landsby med enkle, hvide bygninger og blå vinduesrammer. Mellem bygningerne bugter små stier og maleriske torve sig omgivet af bougainvillea-vinstokke. Hotellet er beliggende kun 100 m fra torvet i Platanias, så man kan kalde det en lille landsby i landsbyen. Fra hotellet er ca. 150 m til stranden.

Porto Platanias Village Resort har et skønt poolområde med pool og seperat børnepool samt solterrasse, hvor du kan nyde sol- og badeferien. Poolbar og restaurant tilbyder snacks og drikkevarer samt måltider fra morgen til sen aften, alt efter valgte måltider. I højsæsonen arrangerer hotellet aktiviteter og har et varieret program for gæster i alle aldre. Søsterhotellet Porto Platanias Beach Resort and Spa har desuden konferencefaciliteter og spa-faciliteter til rådighed på på den anden side ad gaden.


Lejlighederne


1-værelses lejlighed
(studio 20 m2) til højst 3 personer. Her er basalt køkkenudstyr og køleskab, satellit-tv, airconditon, sikkerhedsboks (mod tillæg), badeværelse med brusebad og hårtørrer samt en altan eller en terrasse med bjerg- eller have-udsigt.

2-værelses lejlighed
(32 m2) til højst 4 personer. Her er et soveværelse med to senge og en stue med to sovesofaer og lille spisebord. Begge værelser er i samme niveau, og der er en dør mellem de to værelser. Desuden finder du basalt køkkenudstyr og køleskab, satellit-tv, air conditon, sikkerhedsboks (mod tillæg), badeværelse med brusebad og hårtørrer samt en altan eller en terrasse med pool- eller have-udsigt.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej. Hotellet har 3 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Rundt på hotellets område er ramper og tilgængelighed for kørestole til stort set alle faciliteter. Dog ligger hotellet i et område med kuperet terræn og niveauforskydninger, hvorfor der kan være begrænset muligheder for bevægelseshæmmede personer.


Måltider

Halvpension / All Inclusive


Øvrigt

By- og turistområde nær strand. Roligt område. Hotellet blev bygget i 1990 og gennemgik en større renovation i vinteren 2014/2015. I alt 199 værelser fordelt på 4 bygninger i 3 etager. Elevator. Wifi på hotellet uden beregning. ATM (hæveautomat) og supermarked findes på hovedgaden 50 m fra hotellet. All Inclusive gælder ikke på stranden. Konferencefaciliteter.


Adresse
: Platanias, 73014 Chania, Kreta
Tlf. +30 28210 38800

Græsk skat på Overnatning

Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( Porto Platanias Beach )
  • Udendørs bar ( Pool bar 10:00-01:00 )
  • Spisesal
  • A la carte - ekstrapris ( 10:00-18:00 )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service