Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Louis Creta Princess Hotel

Sæson:


All Inclusive-hotel med vandrutsjebaner og piratskib

Louis Creta Princess er et rigtigt familiehotel, der ligger fredeligt i Maleme ikke langt fra Gerani, lige ved havet. De tre hotelbygninger er omgivet af en stor grøn have, der løber hele vejen ned til stranden. På hotellets store område er masser af plads til at løbe rundt og lege.

På Louis Creta Princess finder du to poolområder - ét med flere vandrutsjebaner. Lige på den smukke stenstrand er der en stor legeplads i form af et sørøverskib. Hotellet har også faciliteter som barer, natklub, buffetrestaurant, pool, bordtennis, minigolf, to tennisbaner, basketball og en børneklub (ikke dansktalende personale, 4-12 år). Hotellet har også et underholdningsteam, der organiserer aktiviteter og underholdning dagligt. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.


Værelserne

Lyse og behagelige standardværelser (24 m2) indrettet i grønne, blå og hvide farver og med dobbeltseng eller to enkeltsenge og en enkelt seng/sovesofa. Der er plads til i alt 3 personer - den 3. person på opredning på enten almindelig seng eller sovesofa. Alle værelser har klinkegulv, air con, minibar (tom), telefon, sikkerhedsboks (mod tillæg), satellit-tv og balkon. Havudsigt mod tillæg.
Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Nogle værelser med forbindelsesdør til rådighed på forespørgsel.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Louis Creta Princess tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Rundt på hotellets område er der trapper og nogle ramper til kørestole. Hotellet ligger i et område med relativt fladt terræn. Vejen mod centrum og langs stranden har fortorve, hvilket gør det fremkommeligt for bevægelseshæmmede personer, hvis byens stemning og strand skal opleves.


Måltider

All Inclusive


Øvrigt


Turist-/strandområde med forbipasserende trafik. Bygget i 1976 og renoveret i 2012. I alt 420 værelser fordelt på tre bygninger. Elevator til rådighed kun i hovedbygningen, de andre bygninger er kun to etager. Forskelle i niveau og trapper forekommer på hele området. Aldersgrænse for brug af børnerutsjebane er 3 år og for de store rutsjebaner 5 år samt være mindst 120 cm høj. Poolhåndklæder til rådighed mod betaling. Trådløst internet på offentlige områder og værelser og internethjørne (begge mod betaling). Sikkerhedsboks koster ca. 3,5 euro/dag.


Adresse
: Maleme, Chania
Tlf./fax: +30 282 10 627 02 // +30 282 10 624 06

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service