Sheraton Rhodes Resort

https://www.detur.dk/static/rhodes_sheraton_rhodes_resort_s_sher/rhodes_sheraton_rhodes_resort_s_00_sher.jpg

Sæson:

Lækkert hotel med egen strand
Sheraton Rhodes Resort ligger godt lige ved stranden i Ixia. Et godt hotel hvad enten man er til afslapning ved strand og pool eller er en børnefamilie, som ønsker et udvalg af aktiviteter. Hotellet byder på et væld af faciliteter; spa, sauna, fitnesscenter, børneklub, legeplads, legerum, billard, squash, tennis, basketball, volleyball og vandsport. Her er 5 pools, heriblandt en indendørs, en børnepool og en pool beliggende på 6. sal ved siden af loungebaren. Hotellet har flere barer og restauranter med buffet og a la carte (græsk og italiensk). Et besøg på en a la carte-restaurant er med i opholdet.

Sheraton har et koncept, der hedder Dine Around, som koster €10 om dagen. Dette giver mulighed for at spise i en hvilken som helst a la carte-restaurant. Der arrangeres underholdning dagligt. En gangtunnel forbinder hotel og strand. På stranden er der solsenge og parasoller til rådighed. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling.

Værelserne
Alle værelser er traditionelt indrettede med lyse farve, laminatgulv, aircondition (centralt styret), telefon, WiFi, sikkerhedsboks, køleskab, el-kedel og mulighed for te/kaffe, minibar (vand ved ankomsten, yderligere mod betaling), satellit-tv og balkon eller terrasse (kun familieværelser). Badeværelserne har toilet, hårtørrer og badekar med brus eller brusekabine.
Standardværelse (33 m2) med plads til 2 personer. Mulighed for ekstra seng.
Deluxeværelse (33 m2) med plads til 2 personer. Mulighed for ekstra seng.
Familieværelse (49 m2) med plads til 2 voksen og 2 børn eller 3 voksne og 1 barn. Mulighed for ekstra seng/opredning i sovesofa.

Sheraton Rhodes Resort tilbyder også i alt 4 handicapvenlige værelser på anmodning. Værelsesdøren er 80 cm, og badeværelsesdøren er 85 cm.

Måltider
Halvpension / Helpension / All Inclusive.

Øvrigt
Turistområde med trafik og støj fra byliv og hotellets eget poolområde. Bygget i 1993, renoveret i 2011. I alt 401 værelser i en bygning med 12 etager. Elevatorer. Gratis WiFi på hele hotellet. ATM på hotellet. Konferencefaciliteter. Handicapvenligt, dog er der trapper i tunnellen, der forbinder hotel og strand. All Inclusive gælder ikke på stranden. Dress code på restauranterne; ingen shorts eller badesandaler.

Adresse Ialyssos Avenue, Ixia, PC 85101, Rhodos
Tlf. 0030 22410 5744 / Fax 0030 22410 76690

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( All over hotel )
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service