Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rodos Palace

Rodos Palace

Sæson:

Dejligt hotel lige ved stranden
Rodos Palace Resort Hotel ligger midt i Ixia med 50 meter til strand (gangtunnel forbinder hotel med strand). Hotellet byder på et væld af faciliteter (nogle mod ekstra betaling): Spa, sauna, hamam, frisør, fitnesscenter, tennis, bordtennis og billard. Hotellet råder også over flere shoppingmuligheder - her er både supermarked og tøj-, design- og souvenirbutikker.

Hotellet har et lækkert solrigt poolområde med fem pools og en børnepool. Håndklæder, solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Til hotellet hører også en stor have og en stor indendørs pool dækket af en glaskuppel. På den nærliggende strand kan man leje parasoller og solsenge mod betaling. Hotellet har flere barer, buffet- og a la carte-restaurant (ét besøg er inkluderet i opholdet).

Hotellet har live musik flere gange om ugen samt daglige shows og aftenarrangementer. Hotellet har legeplads og børneklub.

Værelserne
Rummelige værelser med en stilren og moderne indretning. Alle værelser har to separate senge eller dobbeltseng, sattelit-TV, telefon, sikkerhedsboks og balkon eller terrasse (ikke hovedbygningen). Internetforbindelse mod ekstra betaling. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og enten badekar med bruser eller bruseniche.
Standardværelse (30 m2) ligger i hovedbygningen. De er lækkert indrettet med moderne møbler og tæppe på gulve. Mulighed for ekstra seng. Her er desuden minibar (tom). Havudsigt mod tillæg.
Standardværelse (Tower) (30 m2) er indrettet som standardværelserne, men er beliggende i den såkaldte Tower bygning.
Suite (65 m2) ligger i resortets store have, Garden Wing og stammer fra 2009. De består af soveværelse, opholdsrum med sovesofa og flisegulv samt badeværelse. Ekstra seng. Her er desuden køleskab. Velegnede til familier (plads til 4 personer).

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Øvrigt
Strand/turistområde med lyde fra bylivet. Bygget i 1974, tilbygget og renoveret i 1993 og 2009 (garden wing). I alt 785 værelser fordelt i hovedbygningen (20 etager) og den lavere garden wing. Gæster i garden wing delen har 400 m til hovedbygningens faciliteter. Aircondition på værelser, i reception og på restaurant. Lidt støj fra omgivelser og poolområdet. Elevatorer. Gratis WiFi i reception og fællesarealer. ATM (hæveautomat) 50 m fra hotellet. Hotellet råder desuden over konference faciliteter. Restauranter har dresscode, mænd bør være iklædt lange bukser - ingen shorts, t-shirts eller badesandaler.

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

RECEPTION

  • Sikkerhedsboks i reception
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service