Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Belair Beach

Sæson:

Hotel med udsigt over stranden
Belair Beach Hotel ligger ved den strand, som går hele vejen ind til Rhodos by. Hotellet er et godt valg for dig, som vil have en afslappende ferie tæt på sol og vand. Ixia byder desuden på et bredt udvalg af restauranter og butikker. Ønsker man mere byliv, er det let at komme til Rhodos by.

Hotellet har et poolområde, bar, buffetrestaurant, tennisbane, minigolf, billard og bordtennis. Hotellet arrangerer underholdning nogle gange om ugen i løbet af højsæsonen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling.

Værelserne
Klassisk indrettede standardværelser (18 m2) med plads til 1 voksen + 1 barn under 12 år. Værelserne er holdt i lyse farver og har flisegulv, lille køleskab, air condition, satellit-tv, sikkerhedsboks (ca. 16 euro/uge) og balkon.
Badeværelserne har toilet, brusekabine eller badekar med bruser og hårtørrer.

Måltider
Halvpension eller All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med støj fra byliv og nærliggende barer. Bygget i 1974, renoveret i 2016. 165 værelser i alt i en bygning. Elevator. Man skal krydse en gade for at komme til stranden. All Inclusive gælder ikke på stranden. Wifi er er gratis på hotellets område. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum. Solsenge kan lejes på stranden mod betaling. Aircondition er centralstyret og normalt i brug fra midten af juni til september.

Adresse 85101 Ialyssos - Rhodos
Tlf. 0030 224 10 23 731

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator ( 2 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 with groundfloor )

RECEPTION

  • Internetforbindelse ( All over hotel )
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service