Belair Beach

https://www.detur.dk/static/rhodes_belair_beach_s_blair/rhodes_belair_beach_s_00_blair.jpg

Sæson:

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
Officiel hotelklassificering ***
Deturs hotelklassificering ****
 

Hotel med udsigt over stranden
Belair Beach Hotel ligger ved den strand, som går hele vejen ind til Rhodos by. 50 meter fra hotellet ligger hotellets egen strand. Hotellet er et godt valg for dig, som vil have en afslappende ferie tæt på sol og vand. Ixia byder desuden på et bredt udvalg af restauranter og butikker. Ønsker du mere byliv, er det let at komme til Rhodos by.

På Belair Beach er et poolområde med pool og børnepool, bar, buffetrestaurant, tennisbane, minigolf, billard og bordtennis. På Belair Beach Hotel finder du også et skønhedscenter med massage, manicure og pedicure. Hotellet arrangerer underholdning nogle gange om ugen i løbet af højsæsonen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling.

Værelserne
Klassisk indrettede standardværelser (18 m2) med plads til i alt 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn under 12 år. Værelserne er holdt i lyse farver og har flisegulv, lille køleskab, kedel, air condition, satellit-tv og sikkerhedsboks (ca. 16 euro/uge). Nogle standardværelser har balkon.
Badeværelserne har toilet, brusekabine eller badekar med bruser og hårtørrer.

Måltider
Halvpension eller All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med støj fra byliv og nærliggende barer. Bygget i 1974, renoveret i 2016. 165 værelser i alt i en bygning. Elevator (kører til nogle etager, ikke alle. Hotellet har halve etager, hvor der kun er adgang via trapper). Du skal krydse en gade for at komme til stranden. All Inclusive gælder ikke på stranden. Wifi er er gratis på hotellets område. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum. Aircondition er centralstyret og normalt i brug fra midten af juni til september. Hotellet er ikke handicapvenligt grundet mange trin på hotelområdet. Ingen parasoller eller solsenge til rådighed på stranden.

Adresse 85101 Ialyssos - Rhodos
Tlf. 0030 224 10 23 731

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 16 €/week )
  • Internetforbindelse ( All over hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service