Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Belair Beach

Belair Beach

Sæson:

Officiel hotelklassificering ***
Deturs hotelklassificering ****

Hotel med udsigt over stranden
Belair Beach Hotel ligger ved den strand, som går hele vejen ind til Rhodos by. 50 meter fra hotellet ligger hotellets egen strand. Hotellet er et godt valg for dig, som vil have en afslappende ferie tæt på sol, vand og by. Ixia byder desuden på et bredt udvalg af restauranter og butikker. Ønsker du mere byliv, er det let at komme til Rhodos by.

På Belair Beach er et herligt poolområde, bar, buffetrestaurant, tennisbane, minigolf, billard, bordtennis og fitnessrum. På Belair Beach Hotel finder du også et skønhedscenter med massage, manicure og pedicure. Hotellet arrangerer underholdning flere gange om ugen i løbet af højsæsonen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling.

Værelserne
Klassisk indrettede værelser indrettet i lyse farver.  Alle værelser har flisegulv, lille køleskab, kedel, aircondition, satellit-tv og sikkerhedsboks (ca. 16 euro pr. uge). Badeværelserne har toilet, brusekabine eller badekar med bruser og hårtørrer
Standardværelser (18 m2) har plads til i alt 3 personer. Enkelte værelser er uden balkon.
Familieværelser (33 m2) har plads til i alt 4 personer. Alle værelser har balkon.
Executive-værelser (25 m2) har plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år eller 3 voksne.  Havudsigt mod tillæg.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Belair Beach tilbyder ikke handicapværelser og grundet mange trin på hotellets område, anbefales det ikke til bevægelseshæmmede personer. Desuden ligger hotellet i et område med meget kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme til og fra Ixia by, hvis man er bevægelseshæmmet. 

Måltider
Halvpension eller All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med støj fra byliv og nærliggende barer. Bygget i 1974, senest renoveret i 2018. 165 værelser i alt i en bygning. Elevator (kører til nogle etager, ikke alle. Hotellet har halve etager, hvor der kun er adgang via trapper). Du skal krydse en gade for at komme til stranden. All Inclusive gælder ikke på stranden. Wifi er er gratis på hotellets område. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum. Aircondition er centralstyret og normalt i brug fra midten af juni til september. Parasoller og solsenge til rådighed på stranden mod betaling.

Adresse 85101 Ialyssos - Rhodos
Tlf. 0030 224 10 23 731

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 16 €/week )
  • Internetforbindelse ( All over hotel )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service