Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Avra Beach

Sæson:

Familiehotel på stranden
Hotel med god beliggenhed midt på stranden centralt i Ixia. Der ligger flere restauranter omkring hotellet, og der er nem adgang til offentlig transport. Hotellet passer godt til børnefamilier, som vil bo tæt på alt, og som ønsker aktiviteter og underholdning.

Hotellets have byder på et dejligt poolområde med udsigt over havet. Her er to pools - en til børn og en til voksne samt græsplæner, som indbyder til leg. Hotellet har et underholdningsteam som arrangerer aktiviter, underholdning og lege for børn i alle aldre. Hotellet har buffetrestaurant, to barer, bordtennis, billard, beachvolley, lille legeplads, børneklub, tennisbane og sauna. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Fra hotellets poolområde har du direkte adgang til privat strand (sand med småsten), hvor du solsenge og parasoller kan lejes mod betaling.

Værelserne
Lyse værelser med enkel og traditionel indretning. Alle værelser har flisegulv, sattelit-tv, telefon, lille køleskab, sikkerhedsboks (mod betaling 19 euro/uge) og balkon eller terrasse. Internetforbindelse mod ekstra betaling. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og enten badekar med bruser eller brusekabine.
Standardværelse (22-25 m2) med plads til i alt 3 personer. Værelserne fremstår lidt slidte. De er udstyret med to enkeltsenge og mulighed for ekstra seng.
Familieværelse (32-35 m2) med plads til i alt 4 personer. Værelserne fremstår lidt slidte. De bliver adskilt af en rumdeler, som giver fornemmelsen af to rum.
Superiorværelse (22-25 m2) med plads til i alt 3 personer. Værelserne er af nyere dato og er typisk beliggende på 1. og 2. sal. De er udstyret med enten to enkeltsenge og og mulighed for ekstra seng.
Superiorværelse Familie (32-35 m2) med plads til i alt 4 personer. Værelserne er af nyere dato. De bliver adskilt af en rumdeler, som giver fornemmelsen af to rum.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Avra Beach tilbyder ikke handicapværelser. Hotellet ligger i et relativt fladt område med kun lidt kuperet terræn. På dele af hotellet vil der være trapper, som kan være en hindring for bevægelseshæmmede personer. For at komme fra hotellets poolområde til den private strand skal der ligeledes benyttes trapper.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med støj, som kan virke forstyrrende fra trafik og fra hotellets egen underholdning og poolområde. Bygget i 1976, senest renoveret i 2017/2018. I alt 264 værelser fordelt i seks bygninger. Elevatorer. Mulighed for konferencer. Inkl. air condition i perioden 15/6-15/9 - derudover er det mod ekstra betaling. Wifi og brug af internet-hjørne mod tillæg. Hæveautomat (ATM) 50 m fra hotellet og supermarked findes 150 m væk. Der er desuden mulighed for billeje på hotellets område. Poolhåndklæder kan lånes (1 håndklæde pr. pers.).

Adresse Ialisos Avenue, Ixia, 85100 Rhodos
Tlf. 22410 96284 / Fax 22410 94453

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 1 week = 19,00 € )
  • Internetforbindelse

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Udendørs bar
  • Spisesal

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service