Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Amathus Beach Resort Hotel

Sæson:

Officiel hotelklassificering *****
Deturs hotelklassificering ****+ 


Lækkert hotel med stor spa
Amathus Beach Resort Hotel ligger lige ved stranden i Ixia. Vand er et gennemgående tema i hotellets indretning. Allerede i lobbyen bliver du mødt af et vandfald ved baren. På hotellets 11. etage finder du et af hotellets poolområder. De øvrige findes i hotellets have samt en indendørs pool.

Amathus Beach Resort Hotel råder over en af områdets største spa’er og derudover er her masser af faciliteter, herunder fitnesscenter, bordtennis, billard, tennis, vandsport og legeplads. Flere barer, en buffetrestaurant og en græsk a la carte-restaurant. Personalet på Amathus Beach Resort Hotel arrangerer underholdning og levende musik flere gange om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Komfortable, rummelige og indbydende værelser. Alle værelser har gulve med klinker eller tæppe (ikke bungalows), minibar (på anmodning, mod gebyr), satellit-tv , telefon, sikkerhedsboks, balkon eller terrasse (ikke i hovedbygningen) og aircondition (styres centralt, og er som regel kun i brug fra midten af ​​juni, nogle gange kun visse tidspunkter af dagen).
Standardværelse (26-28 m2) beliggende i hovedbygningen og indrettet i varme farver. Til to personer med to separate senge eller dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Havudsigt mod tillæg.
Standard bungalow (32-38 m2) til to personer og med mulighed for en eller to ekstra senge (børn). Disse værelser er mere rummelige end dem i hovedbygningen, men med ældre interiør. Disse værelser har ikke havudsigt.
Badeværelse med bruser (ikke bungalow) eller bad med bruser, toilet, hårtørrer og badekåbe.
Ti handicapvenlige værelser er til rådighed på anmodning. 

Måltider
Morgenmad, Halvpension, All Inclusive

Øvrigt
Strand/turistområde med trafik og støj fra byliv og nærliggende barer. Bygget i 1970, renoveret i 2010. I alt 317 værelser fordelt i en hovedbygning og et par fløje med bungalows. Konferencefaciliteter. En tunnel forbinder hotellet med stranden, så man ikke behøver at krydse den mellemliggende vej. All Inclusive gælder ikke på stranden. WiFi er gratis i hele hotelområdet. Poolhåndklæder er til rådighed. ATM (hæveautomat) 100 m fra hotellet. Dress kode gælder i hotellets restauranter om aftenen. For mænd gælder lange bukser og ingen shorts, T- shirts eller badesandaler. En pool tilbyder adgang med kørestol.

Adresse 100 Iraklion Avenue, 85101 Ixia Rhodes
Tlf. 22410 96284 / Fax 22410 94453 

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Internetforbindelse ( All over hotel )
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service