Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Solimar Aquamarine Hotel

Sæson:

Dejligt hotel til perfekt afslapning
I udkanten af Gerani i et stille og rolig område ligger dejlige Solimar Aqua Marine Hotel. Hotellet gennemgik en større renovering i vinteren 2017 og er blevet moderniseret. Hovedbygningen med reception og restaurant samt de tre bygninger med værelser er omgivet af en stor have med masser af græsplæne, der passer godt til sjov og leg som aktiviteter. I haven ligger et luftigt poolområde med udsigt over havet, tennisbane, volleyball, udendørs spa og legeplads.

Lidt neden for under hotellet breder stranden sig. Her har hotellet bygget en dejlig træterrasse, hvor solsengene kan benyttes gratis af hotellets gæster. Hotellet har også et fitnesscenter, sauna, billard, bordtennis, bar og restauranter (buffet og a la carte-restaurant). I højsæsonen arrangerer hotellet underholdning et par gange om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Lyse, venlige og stilfuldt indrettede værelser. Alle værelser har klinkegulve, telefon, satellit-tv, minibar (tom), safetyboks, kedel til te & kaffe og balkon eller terrasse. Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelserne (30 m2) har plads til 2 personer i en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning i sovesofa.
Superiorværelserne med privat pool (37 m2) er indrettet på samme måde som standardværelserne. De ligger i stueetagen med adgang til en privat pool (omgivet af en mur).
Familie juniorsuite (47 m2) til 4 personer, der består af to soveværelser (et med en dobbeltseng og et med en enkelseng og sovesofa) og et badeværelse.
Familie juniorsuite med privat pool (50 m2) er en mere rummelig udgave af almindeligt familie juniorsuite og med adgang til en privat pool.
Superior juniorsuite med privat pool (52 m2) er med plads til 4 personer og består af et soveværelse og en stue og et fælles badeværelse. Disse ligger i bygningen tættest på havet og har udsigt over havet og adgang til en privat pool.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Solimar Aqua Marine Hotel tilbyder et handicapværelse på anmodning. Rundt på hotellets område er der trapper, men ramper til kørestolebrugere. Alle elevatorer på hotellet kan medtage kørestole. Hotellet ligger desuden i et område med relativt fladt terræn.
 
Måltider
All Inclusive / Premium All Inclusive

Øvrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Bygget i 1999, renovering i 2017. I alt 104 værelser fordelt på fire bygninger. Transferbus stopper omkring 50 meter fra hotellet. Poolhåndklæder er gratis til rådighed. Gratis wifi på offentlige områder, hurtigere hastighed mod tillæg. Aircondition er inkluderet og styres centralt – er som regel kun i brug fra midten af jun-sep, nogle gange kun på visse tidspunkter af dagen. ATM/Gæveautomat findes 50 m. fra hotellets indgang.

Adresse: Gerani, Chania
Tlf. +30 28210 29000

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1998 )
  • Renoveret ( 2016/17 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )
  • Elevator ( every building )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service