Proimos Lejligheder

https://www.detur.dk/static/creta_proimos_apartments_s_proim/creta_proimos_apartments_s_00_proim.jpg

Sæson:


Skønt lille lejlighedshotel i naturområde

Proimos Lejligheder ligger i et stille område i Gerani, 300 m fra hovedvejen og 100 m fra den offentlige strand. Proimos er et ældre, familieejet hotel og er omgivet af en smuk og velplejet gammel have. Hotellet består af to bygninger: En ældre med 1- og 2-værelses lejligheder og en ny med 2-etagers lejligheder (maizonette).

På området finder du en fint pool-område, hvor du frit kan benytte solsenge og parasoller. En del af pool’en er afskærmet og beregnet til børnene. For børnene er der også en lille legeplads tæt ved pool-baren. I pool-baren kan du købe traditionel, hjemmelavet mad, snacks og drikkevarer, og pool-baren fungerer også som reception, når selve receptionen er lukket.

Stranden neden for hotellet består af sten men lidt længere væk kommer der en sandstrand, hvor solsenge og parasoller kan benyttes mod tillæg. Der ligger et par populære restauranter blot 200 m fra hotellet. Proimos kan mod tillæg arrangere morgenmad for jer.


Måltider

Ingen


Lejlighederne

Lejlighederne er store, og møblementet er holdt i mørkt træ og lyse tekstiler. Alle værelser har telefon og satellit-tv samt balkon eller terrasse af varierende størrelse forsynet med bord og stole. Sikkerhedsboks og air condition er mod tillæg. Køkkenhjørnet i lejlighederne er udstyret med kogeplader, kedel, kaffemaskine, mikrobølgeovn og basalt køkkenudstyr.

Et-værelses lejlighed
(28-30 m2) med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og der er mulighed for en ekstra opredning. Der er plads til i alt 3 personer.

To-værelses lejlighed
(40 m2) med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og der er mulighed for to ekstra opredninger. Der har plads til i alt 4 personer.

Tre-værelses lejlighed
(45 m2) med dobbeltseng og 2 enkeltsenge, og der er mulighed for en ekstra opredning. Der er plads til i alt 5 personer.

To-etagers lejlighed
(maizonette 65 m2) med dobbeltseng og badeværelse på første sal, og 2 enkeltsenge med mulighed for en ekstra opredning på sofa i underetagen. Her er der også et køkkenhjørne med spiseplads og terrasse. Der er plads til i alt 5 personer.
Badeværelserne har hårtørrer, badekar med håndbruser og toilet.


Øvrigt

Stille turist-/byområde med kun lidt trafik og gadeliv, der kan virke generende. Bygget i 1985/1998 med løbende renoveringer samt vedligeholdelse. I alt 17 lejligeheder fordelt på to bygninger i tre etager. Air condition mod tillæg koster ca. €40/uge for 1- og 2-vær lejlighed, og ca. €80/uge for 3-vær og to-etagers lejlighed. Der er gratis wifi på hotelområdet. Supermarked ca. 50 meter fra hotel. ATM/hæveautomat ca. 100 m fra hotel.


Adresse
: Gerani, Chania, Kreta
Tlf./Fax: +30 28210 61126 / +30 28210 60464

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn ( Chania - 30 km )
 • Strand ( Local beach - 100 m )
 • Lokalt centrum ( Gerani - 300 m )
 • Hovedcentrum ( Chania - 16 km )

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1985-1998 )
 • Renoveret ( some renovations yearly )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 floors )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

 • Udendørs bar ( Poolbar )
 • A la carte - ekstrapris ( in Pool bar )

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
: betalt service