Dessole Olympos Beach Resort

https://www.detur.dk/static/rhodes_dessole_olympos_beach_resort_s_deso/rhodes_dessole_olympos_beach_resort_s_00_deso.jpg

Sæson:

Strandhotel i rolige omgivelser
Dessole Olympos Beach Resort ligger ved stranden ca. fire km fra centrum i Faliraki, hvor du har masser af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er mindre end to km til Water Park Faliraki. Hotellet har en dejlig swimming pool med tilhørende swim-up poolbar. Der er desuden også bar på stranden og i lobbyen. Ud over hovedrestauranten med buffet er der også en a la carte-restaurant, du kan benytte uden beregning én gang i løbet af opholdet.

Udover let, daglig underholdning og motion (fx step aerobic og vandgymnastik) fra animationsholdet er der live-optræden en gang om ugen. Der er desuden et lille spa-afdeling, hvor du kan få massage ved poolen. Liggestole og parasoller er gratis både på stranden og ved poolen. Yderligere faciliteter inkluderer fx beachvolley, dart, danseundervisning, bordtennis, tennis, boccia, skak, backgammon og mini-club (4-12 år, ikke dansktalende). Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Værelserne
Standardværelse (20-23 m2) er klassiske, komfortable værelser i lyse farver med plads til to personer. Mulighed for ekstra opredning til barn under 12 år. Alle værelser er udstyret med dobbeltseng, air condition, satellit-tv, mini-køleskab der dagligt fyldes med vand, telefon og balkon.
Familieværelse (30 m2) med plads til 3 personer med mulighed for ekstra opredning til barn under 12 år eller 2 voksne og 2 børn (under 12 år). Alle værelser er udstyret med dobbeltseng, sikkerhedsboks, air condition, satellit-tv, mini-køleskab der dagligt fyldes med vand, telefon og balkon.
Economy-værelse (17 m2) med plads til ialt 2 personer. Alle værelser er udstyret med dobbeltseng, air condition, satellit-tv, mini-køleskab der dagligt fyldes med vand og telefon.

Alle badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist-/strandområde, hvor lokaltrafik og støj og lyde fra poolområdet kan virke forstyrrende. Dessole Olympos Beach Resort har 213 værelser i seks etager. Renoveret i 2013. Der er gratis wifi i lobby og på værelset. Internet-café mod tillæg. ATM/hæveautomat 50 m fra hotellet. Konferencefaciliteter.

Adresse: Falikraki, 851 00 Rhodes, Greece
Tlf. +30 22410 87511 / Fax +30 22410 86551 

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1993 )
  • Renoveret ( Last renovation in 2013 )
  • Elevator til alle etager
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 6 )
  • Elevator ( 2 )

RECEPTION

  • Internetforbindelse
  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service