Veronica Hotellejligheder

https://www.detur.dk/static/creta_veronica_hotel_s_veron/creta_veronica_hotel_s_00_veron.jpg

Sæson:


Centralt beliggende familiehotel

Enkelt hotel med en rolig, hyggelig beliggenhed i Agii Apostoli, kun 200 m fra stranden. På hotellets pool område findes en snackbar, der serverer drikkevarer og lette måltider. Beliggenheden tæt på hovedstaden Chania og det lidt større feriested Agia Marina, gør at Veronica Hotel passer til dem, der ønsker at bo stille, men stadig være tæt på alt.

Hotellet har også et lille fitnesscenter, sauna og massage. Nogle faciliteter / aktiviteter mod betaling. Bag hotellet er en stor offentlig park med dejlige gå-stier og en legeplads.


Lejlighederne

Lyse, enkle lejligheder af varierende størrelse og udformning.

To-værelses lejligheder til 2-4 personer med et soveværelse og stue / tekøkken. Hvert værelse har en queen size seng eller to separate senge og mulighed for en eller to ekstra senge (sovesofa). Tekøkken med grundlæggende køkkenredskaber, kedel, kaffemaskine, køleskab og kogeplader. Bemærk aircondition er placeret i opholdsrummet.
Alle lejligheder har balkon eller terrasse, klinkegulve og telefon. Nogle ligger i stueplan med lav terrasse og begrænset udsigt.
Badeværelset har en brusekabine eller badekar med bruser, hårtørrer og toilet.


MåltiderIngen


Øvrigt

Turist / strand område med passerende trafik og gadeliv. Bygget i 2000, fuldstændig renoveret i 2010. I alt 34 værelser. Forskelle i niveau og trapper forekommer på hele området. Trådløst internetadgang i lobbyen og værelserne, og internet i receptionen (gratis). Sikkerhedsboks koster ca. 14 euro/uge (pris fra oktober 2016).


Adresse
: Ag. Apostoli, Kato Daratso, Chania

Tlf / Fax:
 +30 282 10 337 60 // +30 282 10 330 60

 

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
  • Børnepool
: betalt service