Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunrise Suite Lejligheder

Sæson:

Lejligheder midt i Agii Apostoli nær strand og park
Midt i Agii Apostoli og ca. 100 m fra offentlig sandstrand ligger Sunrise Suite. Hotellet har ikke er enkelt uden et stort udvalg af faciliteter, men tilbyder en fin lejlighed, hvorfra du kan nyde en dejlig sol- og badeferie med frihed i egen lejlighed på skønne Kreta. Hotellet henvender sig primært til yngre mennesker, der vil opleve Kreta og gøre brug af øen og Agii Apostolis tilbud. Ca. 60 m fra hotellet afgår busser til Chania.

Et lille lejlighedshotel centralt beliggende i Agii Apostoli. Sunrise Suite ligger i en hyggelig lille sidegade mellem stranden og hovedgaden. Ikke langt derfra ligger et parkområde (pinjetræer), der er populært at motionere i, med en populær legeplads og en dejlig laguneformet strand. Hotellet har ingen pool, men hotellets gæster kan gå over gaden og bruge poolen på Hotel Inea. Hotel Ineas poolbar (som også serverer morgenmad) er en af ​​de mere populære i området.

Lejlighederne
Små, pæne et-værelses lejligheder (studios) minimalistisk og moderne indrettet i lyse farver. Alle lejligheder har en lille dobbeltseng, telefon, satellit-tv, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), minatgulv, balkon eller terrasse med begrænset udsigt og tekøkken med basalt køkkenudstyr, mikroovn, køleskab og to kogeplader. Badeværelser har brusebad, hårtørrer og toilet. Alle værelser er ikke-ryger.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej

Måltider
Ingen

Øvrigt
Turist/strandområde med lokal trafik og gadeliv. Bygget i 1987 og totalrenoveret i 2016. I alt 8 lejligheder. Ingen elevator. Transferbussen stopper omkring 100 meter fra hotellet. Wifi overalt på hotellet (gratis). En købmand og ATM (hæveautomat) ligger omkring 100 meter fra hotellet.

Adresse: Kalyves Apokoronou, Agii Apostoli, Chania, Kreta
Tlf: +30 694 205 3853

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1987 )
  • Renoveret ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse ( 10 € / week )
  • Internetforbindelse ( all around hotel )
: betalt service