Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Nontas Suites Lejligheder

Sæson:

Renoveret med central beliggenhed
Et lille lejlighedshotel med en central beliggenhed i hyggelige Agii Apostoli. Nontas Suites Lejl. ligger 50 m fra søsterhotellet Nontas Hotel & Lejligheder, og da Nontas Suites Lejl. ikke har en swimmingpool, kan du benytte dig af søsterhotellets og mange af dets andre faciliteter.

Hotellet har en lille bar, der serverer morgenmad og forfriskninger. Hotellet blev renoveret i 2015 og føles stadig frisk og nyt. Der er gåafstand til stranden, og bussen til Chania stopper ikke langt væk og afgår flere gange i timen.

Lejlighederne
Rummelige og pæne lejligheder, traditionelt indrettet med træmøbler.
Et-værelses lejligheder (studio 30 m2) med to separate senge og mulighed for en ekstra opredning i sovesofa.
To-værelses lejligheder (45 m2) med et soveværelse (to separate senge) og en stue med to ekstra opredninger på sovesofaer.
Alle lejligheder har klinkegulve, telefon, satellit-tv, balkon eller terrasse (lavtbalkon gelænder) og et lille tekøkken med to kogeplader, køleskab, emhætte, enkle køkkenredskaber og kedel.
Badeværelserne har bruser og toilet.

Måltider
Ingen / Morgenmad (morgenmadsbuffet på Nontas Hotel & Lejligheder)

Øvrigt
Strand/turistområde med gennemgående trafik kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1991, renoveret i 2015. I alt 21 lejligheder. Ingen elevator. Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen (gratis). Safetybox koster omkring 10 euro/uge og aircondition 7 euro/dag (marts 2016). ATM/hæveautomat er omkring 200 meter væk.

Adresse: Kato Daratso, Agii Apostoli, Chania
Tlf: 30 282 10 318 05

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania airport - 18 km )
  • Strand ( Public beach - 350 m )
  • Lokalt centrum ( Agii Apostoli - 0 m )
  • Hovedcentrum ( Chania - 4 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

STRAND

  • Hotellets strand ( Public beach 250 m )
: betalt service