Eva Suites Hotellejligheder

https://www.detur.dk/static/creta_eva_suites_hotel_s_evasui/creta_eva_suites_hotel_s_00_evasui.jpg

Sæson:


Familiedrevet hotel med en indbydende atmosfære

Eva Suites er et virkelig populært lejlighedskompleks med All Inclusive-koncept med mange tilbagevendende gæster. Hotellet ligger godt i gåafstand til de fleste ting. Eva Suites er et lille og hyggeligt hotel i typisk græsk stil med hvide huse og blå døre, pænt indrammet af blomstrende bougainvillea, grønne plæner og palmer. Her er to poolområder med en poolbar, som serverer drikkevarer, dagens tre hovedmåltider indtages i hovedrestauranten.

Inden for gåafstand er centrum af Agia Marina, hvor der både er restauranter og mulighed for shopping. Et lille supermarked og ATM (hæveautomat) er 20 meter væk.


Lejlighederne

Lejlighederne er forholdsvis enkle og varierer i størrelse og design, men klassisk græsk i sin indretning.

Et-værelses lejlighed
(til 1-3 personer, 20-30 m2) med kombineret sove- og opholdsstue. Mulighed for ekstra seng. Lejlighederne på 20 m2 har ikke tekøkken, kun lille køleskab.

To-værelses lejlighed
(til 2-4 personer, 45 m2) med soveværelse og stue. Mulighed for en eller to ekstra senge. Et par lejlighederne har ikke tekøkken, kun lille køleskab.

Tre-værelses lejlighed
(til 4-6 personer 65 m2) med stue / tekøkken og to soveværelser.
Hvert værelse har en queen size seng eller to separate senge, med mulighed for en eller to ekstra senge (sovesofa). De fleste lejligheder har tekøkken med grundlæggende køkkenredskaber, kedel og kaffemaskine (lånes i reception), køleskab og kogeplader.
Alle lejligheder har balkon eller terrasse, sikkerhedsboks (mod tillæg), flisebelagt gulv og telefon. Der er kun aircondition i soveværelse.
Badeværelset har et brusebad og toilet (hårtørrer kan lånes i receptionen).


Måltider

All Inclusive (t.o.m. ankomst 22.oktober)


Øvrigt

Turist-/strandområde med passerende trafik og gadeliv, der kan opfattes som forstyrrende. Flere trapper og niveauforskelle på området. Bygget i 2000 med løbende, årlige renoveringer. I alt 47 lejligheder fordelt på syv bygninger. Hotellet har mikrobølgeovne, som gæster kan låne.Wifi i lobby og poolområde (gratis dog max 200 MB/uge, derefter mod betaling). Sikkerhedsboks ca. 20 euro/uge. For at komme til stranden, skal man krydse en trafikeret vej. All Inclusive gælder ikke på stranden.


Adresse
: Agia Marina, Chania
Tlf./fax: +30 282 10 605 66 // +30 282 10 600 96

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania airport - 30 km )
  • Strand ( Public beach - 50 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 0 m )
  • Hovedcentrum ( Chania - 10,3 km )

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 floors )

RECEPTION

POOLS

  • 2 børnepools
  • 2 pools
: betalt service