Ekavi Lejligheder

https://www.detur.dk/static/creta_ekavi_apartments_s_ekavi/creta_ekavi_apartments_s_00_ekavi.jpg

Sæson:


Hyggeligt, men enkelt, lejlighedshotel med havudsigt

Ekavi Hotellejligheder er et enkelt, lille lejlighedshotel beliggende i centrum af Agia Marina med kort afstand til restauranter, butikker og sandstrand. Hotellet ligger på en bakke kun ca. 300 m fra stranden, så du har en fin havudsigt fra hotelområdet. Hotellet er velegnet til dig, der ønsker at nyde din ferie med frihed, hvor du selv kan bestemme, om du vil spise ude på en hyggelig restaurant, hvor du bl.a. kan nyde det græske køkken, eller lave mad i lejlighedens lille køkken med lokale råvarer.

På Ekavi Hotellejligheder er ikke mange faciliteter, men en dejlig atmosfære i rolige omgivelser. På hotellet finder du et hyggeligt poolområde placeret i en dejlig, lille blomsterhave. Her er solsenge og parasoller til fri afbenyttelse, så her er gode muligheder for at slappe af og nyde solen efter en dukkert i poolen. Ved poolområdet er også en udendørs bar (åben fra 15/6-15/9), hvor du kan købe drikkevarer og snacks.

I Agia Marina kan du opleve ægte græsk stemning i en lille, men alligevel livlig by. Her kan du krydre en afslappende badeferie med at nyde solnedgangen fra stranden, tage på shopping i de lokale butikker og slentre rundt i den charmerende gamle del af byen. Ønsker du et større udbud af butikker og restauranter, kan du besøge de nærliggende byer Chania og Platanias. Du har også mulighed for på en udflugt at udforske den skønne natur på Kreta.


Lejlighederne


Lejlighederne er enkle, lyse og indrettet med telefon, satellit-tv, et lille køkkenhjørne med basalt køkkenudstyr, lille køleskab, komfur med 2 kogeplader, mikrobølgeovn, el-kedel og kaffemaskine. Sikkerhedsboks og aircondition mod tillæg. Alle værelser har balkon/terrasse. Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.

Et-værelses lejlighed
 (20 m2, studio) er udstyret med to enkeltsenge. Ingen mulighed for ekstra seng (sovesofa). Der er plads til i alt 2 personer.

To-værelses lejlighed
 (30 m2) er udstyret med tre enkeltsenge og en sovesofa. Der er plads til i alt 4 personer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Ekavi Hotellejligheder har ikke handicapvenlige lejligheder, og hotelområdet med trin er ikke egnet for bevægelseshæmmede personer.


Måltider

Ingen pension


Øvrigt

Turistområde med lokal trafik og gadeliv, der kan virke generende. Bygget i 1984/2002. Renoveret i 2010 samt løbende vedligeholdelse. I alt 51 lejligheder fordelt på fire bygninger i tre etager. Ingen elevator. Lokalt supermarked ca. 10 meter fra hotel. ATM (hæveautomat) ca. 100 m fra hotel.


Adresse

: Agia Marina, Chania, Kreta
Tlf. +30 28210 68000 // Fax: +30 28210 68160

Græsk skat på Overnatning

Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania airport - 24 km )
  • Strand ( Public beach - 300 m )
  • Lokalt centrum ( Agia Marina - 300 m )
  • Hovedcentrum ( Chania - 8 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Sikkerhedsboks på værelse ( 10 € / week )
  • Internetforbindelse

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service