Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Panos Beach Hotellejligheder

Panos Beach Hotellejligheder

Sæson:


Lille lejlighedshotel lige ved stranden
Panos Beach Hotel er en lille perle lige ved stranden i Platanias. Tættere på havet kan man næsten ikke komme. Hotellet er meget enkelt, men det har en stor stjerne hos sine gæster, fordi det er lille og intimt med et meget værdsat personale, som sikrer, at alt er i orden. Panos har fået en lille udendørs bar, hvor du kan købe snacks og evt. tilkøbe morgenmad.

Omkring hotellet ligger et godt udvalg af restauranter og butikker, og lige ved siden af finder du den hyggelige Cosmos Beach Bar. Den tilhører ikke Panos Beach Hotel, men spiser du et måltid her, kan du bruge liggestolene på stranden nedenfor uden beregning.

Lejlighederne
Enkle og små men lyse
almindelig et-værelses lejligheder
(studio 25 m2) med mørke træmøbler bestående af et soveværelse (to separate senge) med et køkkenhjørne. Her er plads til højst 2 personer.
Stor et-værelses lejlighed (30-32 m2) er udstyret som studio men her er plads til i alt 4 personer hvoraf 1 person i ekstra opredning på foldeseng.
Alle lejligheder er udstyret med telefon, tv (kun lokale kanaler), aircondition (mod tillæg), sikkerhedsboks (mod tillæg), klinkegulv og lille balkon. Lille, åbent køkken med to kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr.
Badeværelserne har bruser eller bad med brus og toilet.
Hårtørrer kan lånes i receptionen.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Turist/strandområde med gennemgående trafik og folkeliv. Bemærk, bussen kan ikke køre nærmere end 100 m fra hotellets hoveddør. Bygget i 2004, større renovering i 2007 samt løbende vedligeholdelse. I alt 19 lejligheder. Wifi på hotellets område (gratis). ATM (hæveautomat) omkring 50 m fra hotellet. Større købmand lige udenfor Panos Beach Hotel.
Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.


Adresse:
Platanias, Chania
Tlf./Fax.: +30 282 10 606 99 // +30 282 10 606 69

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.  

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Chania airport - 24 km )
  • Strand ( Public beach - 10 m )
  • Lokalt centrum ( Platanias - 0 m )
  • Hovedcentrum ( Chania - 12,5 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

: betalt service