Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Cretan Dream Royal Beach Resort

Cretan Dream Royal Beach Resort

Sæson:


Luksuriøst, elegant indkvartering med fantastisk udsigt

Cretan Dream Royal Beach Resort er ideel indkvartering for dig, der ønsker det bedste. Hotellet har et meget indbydende poolområde og ligger tæt ved den offentlige strand, hvilket er perfekt for dovne dage i solen! Hotellet og området i sig selv er stille, men med sin fordelagtige beliggenhed er det tæt på tavernaer og små butikker. Hotellet har en dejlig arkitektur, og placeringen på bakken giver en fantastisk udsigt over havet.

Cretan Dream har en dejlig poolbar og en restaurant, der serverer enkle måltider. Hotellets restaurant med buffet serverer morgenmad og middag. Hotellet har også billard, bordtennis, en lille legeplads og en spillehal. I højsæsonen arrangerer hotellet underholdning ca. en gang om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.


Værelser/lejligheder

Friske, moderne værelser holdt i varme farver. Alle værelser har balkon, lille thekøkken, klinkegulve, telefon og satellit-tv. Badeværelserne har enten bruseniche eller badekar, toilet og hårtørrer.

Suite
(23 m2) har en queen size seng eller to separate senge med mulighed for en ekstra seng (sovesofa). Der er plads til i alt 3 personer. Havudsigt mod tillæg.

Familieværelse
(to-værelses lejlighed på 36 m2) med queen size seng og med mulighed for 2 ekstra opredninger på sovesofa. Der er plads til i alt 4 personer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Cretan Dream Royal Beach Resort tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Rundt på hotellets område er der trapper og nogle ramper til kørestole. Hotellet er beliggende på en lille bakke og i et område med nogle niveauforskelle, hvorfor det kan være svært at komme til og fra byen, hvis man er bevægelseshæmmet.


Måltider
Morgenmad / Halvpension


Øvrigt

Turist/strandområde med passerende trafik og gadeliv. Bygget i 2005. I alt 80 værelser fordelt på to bygninger. Forskelle i niveau og trapper forekommer på hele området. Poolhåndklæder til rådighed mod betaling. Wifi på hele området og værelserne (gratis). Sikkerhedsboks koster ca. 15 euro/uge.Adresse:
73110 Kato Stalos, Chania

Tlf / Fax:
+30 282 10 368 00 // +30 282 10 368 11

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service