Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Olympic Palace

Olympic Palace

Sæson:

Moderne hotel lige ved stranden
Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center ligger lige ved stranden i Ixia. Det er et stilfuldt hotel med mange faciliteter og et serviceminded personale. Hotellet byder på spa, sauna og fitnesscenter samt mulighed for billard, bordtennis, minigolf, tennis, volleyball og vandsport. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling.

Hotellet råder over egen strand, hvor solsenge og parasoller er gratis til rådighed. Hotellet har to pools til voksne (én er opvarmet fra oktober til sidst i april), en til børn samt en indendørs opvarmet pool. Poolhåndklæder bliver udleveret på værelset ved ankomst (udskiftes mod ekstra betaling).

På hotellet finder du en buffetrestaurant og flere barer, og her er desuden en a la carte-restaurant (ekstra betaling). Hotellet arrangerer live musik mindst tre gange om ugen. Derudover arrangeres jævnligt underholdning. For de små er her desuden miniklub (ikke dansktalende) og udendørs legeplads.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, sikkerhedsboks (mod tillæg), kaffe- og tesæt, lille køleskab som fungerer som minibar (opfyldes på anmodning), air condition, satellit-tv og telefon. Værelserne har klinkegulv og er indrettet i lyse farver. Indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Udsigt til enten hav eller bjerg.
Badeværelserne er udstyret med badekar, bruser, toilet og hårtørrer.
Tre handicapværelser til rådighed på forespørgsel.
Standardværelse (22-28 m2) For op til 2 voksne + 1 barn under 12 år.
Standardværelse (stort) (32 m2) For op til tre voksne + 1 barn under 12 år. Udstyret med en sovesofa som ekstra seng.

Måltider
Halvpension / All Inclusive.

Øvrigt
Hotellet ligger ved stranden i Ixia i et roligt turistområde, hvor støj fra hotellets omgivelser forekommer. Bygget i 1978 med løbende renoveringer, senest i 2014. Hotellet består af en rund bygning med otte etager. I alt 342 værelser. Elevator. Konferencefaciliteter. Gratis Wifi på hotellet (undtagen strand). Internetcafe kan benyttes mod ekstra betaling. All Inclusive gælder ikke på stranden. Hotellet har minimarked, smykkebutik og frisør. Hæveautomat 200 m fra hotellet.

Adresse Leoforos Iraklidon (Ialyssos), Ixia
Tlf. 0030 22410 79900 Fax 0030 22410 30434

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1978 )
  • Renoveret ( 2014 )
  • Elevator til alle etager
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 8 )
  • Elevator ( 4 elevators )

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service