Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

San Antonio Lejligheder

San Antonio Lejligheder

Sæson:

Enkelt og lille lejlighedshotel
San Antonio Lejlighedshotel er for dig, der blot ønsker indkvartering med pool uden særligt mange faciliteter til rådighed. San Antonio Lejlighedshotel ligger i Kamisiana tilbagetrukket i et dejligt roligt og grønt område. Poolområdet er solrigt og med pool og separat børnepool. Her er gratis wifi ved poolen og pool-baren. Hotellet har udover pool-baren et mindre spisested, der serverer lette retter mod betaling. Stranden, som er en stenstrand, ligger ca. 200 m fra hotellet. Busstoppested med lokale busser til Kolymbari, Chania og andre steder på øen ligger også 200 m fra hotellet.

Lejlighederne
En lille smule slidte et-værelses (32 m2) for op til tre personer eller to-værelses (33 m2) lejligheder for op til fire personer. Et soveværelse med to separate senge eller en mindre dobbeltseng og kombineret opholdsrum/tekøkken med sovesofa. Alle lejligheder har tv med lokale kanaler, balkon, og tekøkken med to kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Badeværelserne har bruser og toilet. Aircondition afregnes ved ankomst direkte til hotellet - ca. 6 euro pr. dag.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej

Måltider
Ingen

Øvrigt
Blandet lokal- og turistområde i rolige omgivelser. Opført i 1995 og mindre renovering i 2012. I alt 12 lejligheder med balkonrækværk på 100 cm. ATM/hæveautomat ca. 2 km og mindre supermarked ca. 250 m fra hotellet.

Adresse: Kamisiana, Kolymbari, Crete, Greece
Tlf.: +30 693 724 5481

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Internetforbindelse ( around pool and pool bar )

RESTAURANT / BAR

  • Udendørs bar

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE