Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Pearl Hotel

Pearl Hotel

Sæson:

Officiel hotelklassificering **
Deturs hotelklassificering **+

Enkelt hotel midt i Rhodos by
Blandt butikker, barer, restauranter og seværdigheder ligger Pearl Hotel midt i Rhodos by og med kun ca. 150 m til Elli Beach, der er en offentlig strand med sand og småsten. Pearl Hotel er enkelt uden pool og faciliteter. Hotellet er for dig, der ikke bruger ferien på hotellet, men vil ud at opleve byens liv, seværdigheder og have sand mellem tæerne på stranden, når du har lyst til en kølig dukkert eller vil solbade. Opholdet er med morgenmad, så du er klar til en dejlig dag på stranden eller i Rhodos by.

Værelser
Enkle men komfortable standardværelser (12-15 m2) med plads til max 3 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for ekstra opredning til 3. person. Værelserne har aircondition, satellit-tv, minikøleskab og balkon. Badeværelser har brusekabine og toilet.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej

Måltider
Morgenmad

Øvrigt
By- og turistområde. Trafik og støj fra nærliggende gadeliv kan være forstyrrende. Bygget i 1980, totalt renoveret i 2010. 40 værelser fordelt på 1 bygning á 6 etager. Elevator. ATM/hæveautomat lige uden for hotellet. Gratis Wifi i værelser og lobby. Sikkerhedsboks i receptionen mod betaling. Bemærk, at grundet smal gade kører transferbussen ikke hele vejen op foran hotellets indgang.

Adresse: Griva 15, Rhodos
Tlf.: 2241022420 

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE