Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Mediterranean Hotel

Mediterranean Hotel

Sæson:

Tæt på strand og den historiske bymidte
Mediterranean Hotel er beliggende i hjertet af Rhodos by og kun 50 m. fra den populære strand "Elli” (sand med småsten). I gåafstand fra hotellet finder du den historiske bymidte samt et hyggeligt byliv med gode restauranter og shoppemuligheder.

Udover et afslappende poolområde byder hotellet også på en indendørs bar, buffetrestaurant og a la carte-restaurant. Mod betaling er der mulighed for at benytte søsterhotellet, Rodos Palaces faciliteter - her finder du bl.a. indendørs swimmingpool, spa-center og tennisbaner.

Værelserne
Værelserne er indrettet med balkon, aircon, telefon, satellit-tv, sikkerhedsboks, minibar (mod betaling). Badeværelserne er udstyret med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (20-25 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år eller 3 voksne
Standardværelse med delvis havudsigt (20-25 m2) er indrettet med en lille sofa og har plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år eller 3 voksne
Standardværelse med havudsigt (25 m2) er indrettet med en lille sofa og har plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år eller 3 voksne
Juniorsuite (32 m2) er rummeligt indrettet med bl.a. sofa og skrivebord. Værelset har plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år eller 3 voksne

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Mediterranean Hotel er delvist egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet tilbyder 2 handicapvenlige værelser på anmodning. Der er dog mange trin på hotellet, hvor der ikke findes ramper til kørestolsbrugere. Hotellet er beliggende i et område med fladt terræn. 

Måltider
Morgenmad/Halvpension/Helpension

Øvrigt
Hotellet ligger i et område, hvor lyde fra hotellets pool, gaden og nærliggende hoteller kan virke forstyrrende. Total renoveret i 2009 og har i alt 241 værelser fordelt på en hovedbygning med seks etager. Elevator. Konferencefaciliteter. Hæveautomat 100 m. fra hotellet. Wifi (gratis) og lille internetcafe med computere (mod betaling). Poolhåndklæder (mod depositum). Transferbussen har ikke mulighed for at parkere foran hotellet, men vil forsøge at holde i nærheden.

Adresse: Cos 35-37, Rhodes Town 851 00
Tlf. +30 22410 97000

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar
  • Spisesal ( According board )
  • A la carte - ekstrapris

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service