Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Angela Suites

Angela Suites

Sæson:

Enkelt hotel centralt i Rhodos by
Angela Suites er velegnet til parret, der ønsker at bo i hjertet af Rhodos by og dermed være tæt på byens mange muligheder. Hotellet byder på et lille poolområde med solsenge samt en indendørs bar. Ca. 400 m. fra hotellet finder du den lokale strand, Psaropola Beach som bl.a. tilbyder vandsportsaktiviteter, solsenge og parasoller (mod betaling). Morgenmaden får du serveret på Oktober Hotel, der ligger 90 meter fra Angela Suites på samme gade.

Værelserne
Alle værelser har dobbeltseng, centralstyret aircondition (ikke mellem 1 maj - 1 oktober, afhængigt af vejret), satellit-tv, sikkerhedsbok, lille køleskab samt kaffe- og te-sæt. Der er desuden mulighed for en ekstra opredning på værelset (foldeseng). Badeværelserne er udstyret med enten badekar eller brusenishe, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (20 m2) med plads til højest 2 voksne og 1 baby i dobbeltseng eller to enkeltsenge. Barneseng på anmodning.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej. Hotellet tilbyder ikke handicapvenlige værelser og har flere trin på hotelområdet.

Måltider
Morgenmad

Øvrigt
Hotellet ligger centralt i Rhodos by, hvor lyde fra nærliggende restauranter, barer og hotellets pool kan virke forstyrrende. Bygget i 1961, renoveret i 2013/2014 og har i alt 67 værelser fordelt på en hovedbygning med seks etager. Wifi på hele hotellet (uden beregning). ATM/hæveautomat er placeret 500 m. fra hotellet. Gratis poolhåndklæder. Transferbussen har ikke mulighed for at parkere ved hotellet, men vil forsøge at parkere i nærheden.

Adresse: 28is Oktovriou 7, 851 00 Rhodos
Tlf. +30 22410 78906

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( All over hotel )

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE