Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Solimar Dias Hotel

Solimar Dias Hotel

Sæson:

Værdsat af sine gæster
Et dejligt og værdsat hotel med mange tilbagevendende gæster, i høj grad også på grund af det gæstfrie personale. De to hotelbygninger er omgivet af dejlige græsplæner med træer og blomster og stenbelagte stier. Ved poolområdet finder du en separat børnepool og en bar. Hotellet har også en buffetrestaurant, der serverer græske og internationale retter. På området er der desuden billard, bordtennis og legeplads. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Solimar Dias Hotel ligger i udkanten af Adelianos Campos, omkring 7 km fra centrum af Rethymnon og ikke langt fra fin badestrand. Det omkringliggende område har masser af små taverner, butikker og et par barer. Bussen til Rethymnon stopper uden for hotellet og kører hver halve time.

Værelserne
Fine, hyggelige værelser indrettet i lyse farver. Alle værelser har klinkegulve, telefon, satellit-tv, minibar (tom), kedel med te- & kaffefaciliteter og balkon. Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Superiorværelse (25 m2) med plads til 2 personer i dobbeltseng eller to enkeltsenge og med mulighed for en ekstra opredning
Familieværelse superior (33 m2) med plads i alt 4 personer. Værelset er indrettet med soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt stue med plads til to ekstra opredninger.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Solimar Dias tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Rundt på hotellets område er der trapper og nogle ramper til kørestolsbrugere. Elevator kan ikke medtage kørestole. Hotellet ligger i et område med relativt fladt terræn. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med gennemgående trafik. Bygget i 1999, renoveret i 2011. I alt 76 værelser fordelt på to bygninger. En gade skal krydses for at nå stranden. ATM er omkring 200 meter væk fra hotellet. Wifi i fællesområder (gratis), på værelserne mod tillæg. Safetybox koster omkring 20 euro/uge, aircondition inkluderet. Poolhåndklæder til rådighed mod depositum.

Adresse
Adelianos Kampos, Rethymnon
Tlf. +30 28310 71177

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service