Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rethymno Residence Aquapark

Rethymno Residence Aquapark

Sæson:

Moderne og populært familiehotel
Rethymno Residence Aquapark er et populært hotel, der ligger centralt i Adelianos Kampos omkring seks kilometer fra centrum i Rethymnon. I det omkringliggende område er der masser af restauranter, barer og butikker. Den fine, brede sandstrand er heller ikke langt væk.

I hotellets frodige have er der tre solrige poolområder med tre større pools (hvor af én kun er for voksne og én er for børn) og en babypool. På resortet er der desuden en lille spa, sauna, lille motionscenter, bordtennis, børneklub (4-12 år, ikke dansk-talende personale) og legerum. Der er også tre barer, en buffetrestaurant og fire små a la carte-restauranter (kan benyttes gratis mod reservation). Hotellets aktivitetshold organiserer lettere motion, aktiviteter og underholdning hver dag i højsæsonen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Bussen til Rethymnon stopper tæt på hotellet og kører hver halve time.

I juni 2018 åbnede hotellet op for deres nye aquapark, som byder på et område for de helt små og en børnepool med fem små vandrutsjebaner. Aquaparkens største pool har tre vandrutsjebaner. Bemærk at man skal være over 120 cm for at prøve de store vandrutsjebaner. Aquaparken har to livreddere ansat på fuldtid. Børn må ikke være i aquaparken uden opsyn fra forældrene.

Værelserne
Dejlige og indbydende værelser indrettet i lyse farver. Alle værelser har klinkegulv, telefon, sikkerhedsboks (modbetaling), satellit-tv, aircondition, minibar (mod betaling) og balkon eller terrasse.
Standardværelse (20 m2) med plads til 2 personer og indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge.
Superiorværelse (25 m2) med plads til i alt 3 personer og er en mere rummelig udgave af standardværelserne. Mulighed for en ekstra redning.
Familiesuite (30 m2) med plads til i alt 4 personer. Familiesuiten består af to soveværelser, et med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og den anden med to enkeltsenge eller en køjeseng samt et badeværelse.
Suite med 2 soveværelser (ca. 45-50 kvm) med plads til i alt 6 personer og indrettet med to soveværelser (et større med eget toilet og et mindre) og en stue. Lille køkken med enkelt køkkenudstyr, kedel, køleskab og kogeplader.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Rethymno Residence Aquapark tilbyder 5 handicapvenlige værelser på anmodning. Rundt på hotellets område er der trapper. Ramper og hotellets elevatorer gør det dog muligt for kørestolsbrugere, at komme rundt mellem hotellets faciliteter. Hotellet ligger i et område med niveauforskelle og meget kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme til og fra byen, hvis man er bevægelseshæmmet.
 
Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med gennemgående trafik og lyde fra hotel og andre nærliggende barer, som kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 2001, gennemrenoveret 2016/17. I alt 153 værelser fordelt på seks bygninger. Elevator er tilgængelig i kun to af bygningerne. En gade skal krydses for at nå stranden. All Inclusive gælder ikke på stranden. ATM/hæveautomat er placeret ca. 100 m fra hotellet. Gratis wifi på hele hotellets område. Poolhåndklæder udlånes. OBS! Der er dress code i restauranterne og i barerne om aftenen – for mænd betyder det lange bukser og skjorte.

Adresse: Adelianos Kambos, Rethymnon
Tlf: +30 28310 72633

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE