Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rethymno Mare Aquapark

Rethymno Mare Aquapark

Sæson:

Hotelresort med udsigt
Hotellet Rethymno Mare Aquapark er en del af Rethymno Mare resortet, der ligger 11 km fra selve Rethymnon og 6 km fra Platanas. Hotellet er bygget op ad en bakke, og stort set overalt på hotellet er der udsigt over havet. Resortet består af 2 hoteller: Rethymno Mare Aquapark og Rethymno Mare Royal Aquapark. Ved ankomst med transferbussen modtages du ved receptionen på Mare Royal, og hotellets personale vil assisterer dig over til Rethymno Mares reception. Hotellet har store niveauforskelle og kan derfor ikke anbefales for gangbesværede.

Størstedelen af aktiviterne på hotellet finder sted tæt ved Rethymno Mares pool-område. Adgang til stranden sker via en tunnel under hovedvejen. Adgangen til tunnellen med elevator sker tæt ved Mare Royal pool-område. Måltiderne indtages i hotellets egen spisesal, men faciliteterne på begge hoteller kan benyttes. Tæt ved indgangen til hotellet er der et busstop, hvor busser til og fra Rethymnon kan benyttes.

På hotellets område ligger et mindre minimarked og en guldsmed. Resortet har en a la carte-restaurant, der er åben 2-4 dage om ugen alt efter sæson, og som kan benyttes som beskrevet i AI-konceptet, der udleveres ved ankomst til hotellet. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

I maj 2018 åbnede Rethymno Mare-resortet op for deres nye aquapark bestående af en børnepool med to små rutsjebaner og en større pool med hele fem vandrutsjebaner. Børnepoolen har en maks dybde på 60 cm og poolen til de større vandhunde er 120 cm dyb. Bemærk at man skal være fyldt 6 år for at prøve de store vandrutsjebaner. Auqaparkens livreddere er tilstede hver dag fra kl. 11-18. Børn må ikke være i aquaparken uden opsyn fra forældrene.

Værelserne
Værelserne er indrettet i friske jordfarver og har balkon/terrasse af varierende størrelse. Alle værelser har gratis aircondition, telefon, satellit-tv og elkedel med kaffe/te-sæt. Badeværelserne har enten brusekabine eller badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Superiorværelse (24 m2) med plads til i alt 3 personer. Værelserne er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for en ekstra opredning på enten almindelig seng eller sovesofa.
Familieværelse (34 m2) med plads til i alt 5 personer. Værelserne er udstyret med dobbeltseng og køjeseng eller normal seng til børnene og en ekstra seng opstillet i soveværelset.
Deluxeværelse
 (27 m2) med plads til i alt 2 personer. Værelserne er udstyret med dobbeltseng  eller to enkeltsenge. Værelserne har jacuzzi.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Rethymno Mare Aquapark tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Hotellet har store niveau-forskelle og kan derfor ikke anbefales for bevægelseshæmmede og er ej heller handicapvenligt. Hotellet ligger desuden i et område med meget kuperet terræn. 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Rethymno Mare Hotel er en del af et resort, der ligger i et turist/byområde uden specielt meget trafik og gadeliv. Bygget i 1990, gennemgribende renoveret i 2012-15 og løbende vedligeholdt. I alt 132 værelser fordelt på fire bygninger. I nogle værelser der er safetyboks ellers i receptionen (mod betaling). Gratis Wifi på offentlige områder. Konferencefaciliteter. ATM/hæveautomat 100 m fra hotellet. Både i starten og i slutningen af højsæsonen benytter hotellets gæster faciliteterne på Rethymno Mare Royal.

Adresse:A Palemisto 73, Scaleta, 74100 Rethymnon, Crete
Tlf. / Fax: +302831071703 // +302831071734

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn ( Chania airport - 80 km )
 • Strand ( Hotel Beach - 200 m )
 • Lokalt centrum ( Skaleta - 500 m )
 • Hovedcentrum ( Rethymnon - 11 km )

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1990 )
 • Renoveret ( 2012-2015 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )
 • Elevator
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks i reception ( 21 €/week; in some rooms )
 • Sikkerhedsboks på værelse ( 21 €/week )
 • Internetforbindelse ( in public areas )

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE