Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rethymno Mare Royal Aquapark

Rethymno Mare Royal Aquapark

Sæson:

Hotelresort med udsigt
Rethymno Mare Royal Aquapark er en del af Rethymno Mare-resortet. Hotellet ligger 11 km fra Rethymnon. Resortet består af to hoteller - Rethymno Mare og Rethymno Mare Royal. Ved ankomst med transferbussen modtages du i Mare Royal-receptionen.

Størstedelen af aktiviterne på hotellet finder sted tæt ved Rethymno Mares pool-område. Adgang til stranden sker via en tunnel under hovedvejen. Adgangen til tunnellen med elevator sker tæt ved Mare Royal pool-område. Måltiderne indtages i hotellets egen buffetrestaurant, men faciliteterne på begge hoteller kan benyttes - dog har Mare Royals sit eget pool-område. Tæt ved indgangen til hotellet er der et busstop, hvor busser til og fra Rethymnon kan benyttes.

På hotellets område ligger et mindre minimarked og en guldsmed. Rethymno Mare Royal har en a la carte-restaurant, som er åben 2-4 dage om ugen alt efter sæson, og som kan benyttes som beskrevet i AI-konceptet, der udleveres ved ankomst til hotellet.Hotellet tilbyder desuden spacenter, billard, minigolf, bordtennis og tennis. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

I maj 2018 åbnede Rethymno Mare-resortet op for deres nye aquapark bestående af en børnepool med to små rutsjebaner og en større pool med hele fem vandrutsjebaner. Børnepoolen har en maks dybde på 60 cm og poolen til de større vandhunde er 120 cm dyb. Bemærk at man skal være fyldt 6 år for at prøve de store vandrutsjebaner. Auqaparkens livreddere er tilstede hver dag fra kl. 11-18. Børn må ikke være i aquaparken uden opsyn fra forældrene.

Værelserne
Alle værelser er indrettet i friske jordfarver og har balkon/terrasse af varierende størrelse. Værelserne er indrettet med gratis aircondition, telefon, satellit-tv, elkedel med kaffe/te-sæt og safetyboks (mod betaling).
Badeværelserne har enten brusekabine eller badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Superiorværelser (25 m2) med plads til i alt 3 personer. Værelset er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge og med mulighed for en ekstra opredning på sovesofa.
Juniorsuite (27 m2) med plads til i alt 3 personer. Værelset er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge og med mulighed for en ekstra opredning på sovesofa. 
Suite (34 m2) Med plads til i alt 4 personer. Værelset er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for to ekstra opredninger på sovesofa.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Rethymno Mare Royal Aquapark tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Hotellet har store niveau-forskelle og kan derfor ikke anbefales for bevægelseshæmmede og er ej heller handicapvenligt. Hotellet ligger desuden i et område med meget kuperet terræn.

Måltider
Halvpension / All Inclusive

Øvrigt
Retymno Mare Royal Hotel er en del af et resort, der ligger i et turist/byområde uden specielt meget trafik og gadeliv. Bygget i 2001 og gennemgribende renoveret 2012-15 og løbende vedligeholdt. I alt 56 værelser fordelt på fire bygninger. Konferencefaciliteter. Gratis Wifi på offentlige områder. ATM/Hæveautomat. 

Adresse:Skaleta, 74100 Rethymnon, Kreta
Tlf. / Fax: +302831071703 // +302831071734

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2001 )
 • Renoveret ( 2012-2015 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )
 • Elevator
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse ( 21 €/week )
 • Internetforbindelse

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE