Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kyma Suites Beach Hotel

Kyma Suites Beach Hotel

Sæson:

Luksushotel midt i Rethymnon
Kyma Suites Beach Hotel ligger midt i Rethymnon i gåafstand til shopping, strand og sightseeing. Hotellet har en grøn profil og benytter i vid udstrækning miljøvenlige produkter.
 
Hotellet har en lækker spa med sauna, dampbad og hamam. Her er også fitnesscenter og mulighed for beachvolley og vandsport. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling. Hotellet har en pool, buffetrestaurant, a la carte-restaurant (ekstra betaling) og bar inde og ude. Hotellet arrangerer jævnligt live musik.

Værelserne
Alle værelser er moderne indrettet og udstyret med sikkerhedsboks, air condition, balkon eller terrasse, minibar (fyldt ved ankomst), el-kedel, satellit-tv og telefon. Badeværelserne er udstyret med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.
Superiorværelse (18 m2). Her er plads til i alt 3 personer med 3. person på en ekstra opredning. Udstyret med elkedel og kaffe/te sæt.
Juniorsuite (26 m2). Her er plads til i alt 3 personer med 3. person på en ekstra opredning. Suiten er udstyret med en Nespresso kaffemaskine. Badekåber og badeværelsestilbehør til rådighed. Mulighed for at låne cykler gratis.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kyma Suites Beach Hotel tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Dog udlåner hotellet gratis kørestole, som passer til døråbningen til alle værelser samt hotellets elevator.  Rundt på hotellets område er der ligeledes ramper og tilgængelighed for kørestole. Hotellet ligger i et område med nogle niveauforskelle. I Rethymnon er der mange trappegange til strand, men også flere ramper, bl.a. på den venstre side af den offentlige strand.

Måltider
Morgenmad

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt område med turister og lokalbefolkning, hvor let støj fra bylivet forekommer. Transferbus stopper 100 m fra hotellets indgang. Bygget i 1987 og renoveret i 2015. Hotellet rummer 39 værelser fordelt i en bygning med fem etager. Konferencefaciliteter. Elevator. Gratis WiFi på hele hotellet og på stranden. På stranden er solsenge, parasoller og strandhåndklæder til fri afbenyttelse. Strandbar mod ekstra betaling. Ved poolen er poolhåndklæder til rådighed. Frisør på hotellet. Minimarked og butikker findes rundt om hotellet. Gratis udlejning af cykler.

Adresse Agnostou Stratioti sqr., 74100 Rethymnon
Tlf +30 28310 55503 Fax +30 28310 27746

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service