Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kriti Beach Hotel

Kriti Beach Hotel

Sæson:

Moderne luksushotel midt i Rethymnon
Kriti Beach Hotel ligger midt i Rethymnon i gåafstand til shopping, strand og sightseeing. Hotellet har en grøn profil og benytter i vid udstrækning miljøvenlige produkter.

Hotellet har en spa med sauna samt fitnesscenter og mulighed for beachvolley og vandsport. Nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling. Hotellet har en pool, indendørs pool (opvarmet i april og oktober), buffetrestaurant, a la carte-restaurant (ekstra betaling) og bar inde og ude. Hotellet arrangerer jævnligt live musik, underholdning og temaaftener.

Værelserne
Alle værelser er moderne indrettet og udstyret med balkon eller terrasse, sikkerhedsboks, air condition, minibar (ekstra betaling), elkedel og kaffe/te sæt, satellit-tv og telefon. Og der er badekåbe og slippers i alle værelsestyper. Alle senge er udstyret med bekvemme madrasser af kokosmåtter. Balkondør er udstyret med myggenet. Badeværelserne er udstyret med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.
Superiorværelse med have-udsigt (21 m2) med plads til 3 personer.
Superiorværelse med delvis havudsigt (21 m2) med plads til 3 personer.
Juniorsuite havudsigt (26 m2) Værelse med plads til 3 personer.
Juniorsuite familie (34 m2) Værelse med plads til 4 personer.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Kriti Beach Hotel tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Rundt på hotellets område er der dog ramper og tilgængelighed for kørestole - bl.a. ved hotellets indgang, restaurantområdet og ved den udendørs pool. Hotellet ligger i et område med nogle niveauforskelle. I Rethymnon er der mange trappegange til strand, men også flere ramper, bl.a. på den venstre side af den offentlige strand. 

Måltider
Morgenmad
 
Øvrigt

Hotellet ligger i et roligt område med turister og lokalbefolkning, hvor let støj fra bylivet forekommer. Bygget i 1987 og renoveret i 2015. Hotellet rummer 93 værelser i en bygning med seks etager. Medbring el-adapter. Elevatorer. Konferencefaciliteter. Gratis WiFi på hele hotellet samt et internet hjørne med to computere i lobbyen. På stranden er solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Strandbar mod ekstra betaling. Ved poolen er poolhåndklæder til rådighed. Frisør og souvenirbutik på hotellet. Minimarked ved siden af hotellet.

Adresse Agnostou Stratioti sqr., 74100 Rethymnon, Kreta
Tlf +30 28310 55503 fax +30 28310 27746

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Indendørs pool
  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service