Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Bay View Lejligheder

Bay View Lejligheder

Sæson:

Enkelt lejlighedshotel ved stranden
Bay View er et mindre familieejet lejlighedshotel, med en god beliggenhed i Platanias tæt på stranden og centrum af den hyggelige ferieby. Hotelområdet består af tre bygninger og strækker sig fra hovedgaden og ned mod stranden. Nær hovedgaden ligger en sportsbar og restaurant, som også drives af hotellets ejer. Hotellet tilbyder ikke mange faciliteter og er for dig, der vil gøre brug af strand og by.

Lejlighederne
Enkle, traditionelt indrettede lejligheder af varrierende standard. Badeværelser med toilet og brusekabine eller badekar. Alle værelser har klinkegulv, basalt køkkenudstyr, 2 kogeplader, kaffe/te maskine, samt balkon eller terrasse. Aircondition og sikkerhedsboks mod betaling.
Et-værelses Lejligheder (studio) (ca 20 m2) med plads til højst tre personer. Med dobbeltseng eller enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning. Kombineret sove- og opholdsrum med lille køkken.
To-værelses Lejligheder (ca 25 m2) til højst 4 personer. Med dobbeltseng eller enkeltsenge.
Tre-værelses lejligheder (ca 47 m2) til højst 6 personer. Med dobbeltseng eller enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Bay View Lejligheder er ikke egnet for bevægelseshæmmede personer. Hotellet har ingen handicapvenlige værelser, og området er med trin uden elevator.

Måltider
Ingen

Øvrigt
Turist/strandområde med folkeliv, hvor støj fra gaden og musik fra restauranten kan virke forstyrrende. Bygget i 1986/94, løbende renoveret. Består af tre bygninger med 24 lejligheder i alt. Ingen elevator. Gratis wifi på helle hotellet. ATM 30 m fra hotellet. Ca. 50 m til nærmeste supermarked.

Adresse: Platanias, Chania, Kreta
Tlf.: +30 6943 4547 47

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Indendørs bar ( V Pub )
  • A la carte - ekstrapris ( Oscar Restaurant )
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE